šta vi mislite?

ONA ZASLUŽUJE FRAJERČINU KAKAV JE JARIĆ, A NE OVOG NAZOVI MUŠKARCA: Bura na internetu zbog bivše srpske snajke!

Novog dečka Adrijane Lime mnogi prozivaju zbog srpskog sportiste Marka Jarića - jedni smatraju da je Limi mesto kraj Marka, dok drugi najvijaju za producenta

Celebrities
Autor:
ONA ZASLUŽUJE FRAJERČINU KAKAV JE JARIĆ, A NE OVOG NAZOVI MUŠKARCA: Bura na internetu zbog bivše srpske snajke!
Foto: Profimedia

Novog dečka Adrijane Lime Andrea Lemersa mnogi prozivaju zbog srpskog sportiste Marka Jarića - jedni smatraju da je Limi mesto kraj Marka, dok drugi najvijaju za producenta.

Adrijana Lima već godinama nije u vezi sa Markom Jarićem, ali i dan-danas nosi nadimak "srpska snajka". Njihova ljubav bila je nalik na film, a venčali su se 2009. godine na Dan zaljubljenih.

U braku su dobili i dve pćerke - Valentinu i Sijenu, a mnogi se slažu da su devojčice savršena kombinacija slavnih roditelja.

Ono što je bilo posebno zanimljivo je i to da je Lima navodno u brak sa Markom ušla nevina, odnosno da se čuvala za prvu bračnu noć. Međutim, iako su bili omiljeni par tog vremena, došlo je do razvoda i to zbog navodnog košarkaševog neverstva, kako su tada pisali brojni mediji.

Marko Jarić i Adrijana Lima
foto: Profimedia

Nakon pet godina stavljena je tačka na njihov brak, a bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima zbog dece. Nakon njega, lepa manekenka pokušala je da nađe sreću sa brojnim muškarcima, među kojima su bili iturski pisac Metin Hara, bejzbol igrač Met Harvi, MMA borac Veliki Džo, fudbaler Semi Kedire, muzičar Leni Kravic i mnogi drugi...

Adrijana je, bez sumnje imala veoma buran ljubavni život sve dok nije upoznala sadašnjeg partnera Andrea Lemersa.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

Njihovu vezu dugo je čuvala od očiju javnosti, a onda je kao iz vedra neba videom na TikToku otkrila svetu da je ponovo trudna.

Inače, o njenom novom dečku ne zna se mnogo sem da je filmski producent koji živi u Santa Moniki u Kaliforniji. Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju "Hollywood Gang" od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije.

On je takođe generalni direktor "MiLu entertainment-a" poslednjih sedam godina. Njegova najistaknutija dela su "Bogovi nesreće" i "Kamene makaze za papir", gde je on radio kao producent. On radi i na raznim projektima koji su još uvek u produkciji i koji će biti premijerno u budućnosti.

S obzirom na to da Lemers nije previše poznat medijima, tako i nije poznato sa kim je bio u ljubavi pre nego što započeo vezu sa nikad prežaljenom srpskom snajkom.

Inače, od kako se saznalo da čeka dete, Adrijana i Andre se veoma često pojavljuju na crvenom tepihu što ranije nije bio slučaj. Posebno su bila propraćena njena izdanja sa crvenog tepiha u Kanu gde je nastavila Rijaninim stopama, i ponela veoma rizične toalete koje su podelile javnost.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

Danima su se mogle čitati kako kritike, tako i pohvale na račun haljina koje je odabrala za ovaj prestižni događaj, a komentarisalo se i njeno lice koje je izgledalo drugačije i to ne samo zato što je trudna.

Naime, nije retkost da trudnice oteknu dok su u blagoslovenom stanju, ali u Adrijaninom slučaju sumnja se i da je nešto drugo slučaj.

Naime, sve se više šuška kako je ova manekenka egzotične lepote takođe popustila pod visokim standardima današnje lepote i podvrgla se estetskim zahvatima. Tako su pojedini poznati plastični hirurzi komentarisali da kod manekenke posredi to što je pre trudnoće preterala sa filerima, te se, uslovno rečeno, sve "pomerilo".

Međutim, sada se poveo još jedan "rat" na mrežama, i to ne samo zbog toga što pojedinci smatraju da je celokupna veza sa Adreom samo bleda kopija onoga što je imala sa Markom.

"Ljudi, ona je blistala sa Markom. Da nije imala uši, osmeh bi joj išao oko glave. Ovo sada, kao da se namerno trudi da pokaže kako je ludo zaljubljena i kako je on taj", glasi jedan od komentara.

Mnogi su mišljenja da je preterano pokazivanje "emocija" na crenom tepihu, što je do sada radila samo sa bivšim suprugom, način da Adrijana na sve načine ubedi svet da je Lemers "taj".

Iako manekenka i košarka zvanično od 2016. godine nosi zajedno, očigledno pojedinci misle da je Lima bila jedino srećna sa srpskim reprezentativcem, te da takav frajer jedino može da ide uz nju.

Mnogi smatraju da je Jarić bio prava "muškarčina" kakva je Limi "potrebna", dok drugi ipak navijaju za Lemersa.

"Dajte ljudi, Jarić ima to nešto... on je prava muškačina, a ovaj nov, sav njanjav", "Lima zaslužuje da pored sebe ima frajera kakav je bio Jarić. Blistali su zajedno. Baš je delovala zaljubljeno. A ovaj, sav nikakav", "Ona zaslužuje frajerčinu kakav je Jarić, a ne ovog nazovi muškarca", "Pričajte šta hoćete, ali Jarić kad stane kraj Lime, onako zaštitnički... kako da se žena ne oseti lepo? A ovaj novi, em niži, em zalizan, nikakav", "Može li neko da mi kaže šta vidi Adrijana u ovoj imitaciji muškarca? Realno, zaslužila je da bude voljena, ali može ona bolje od Lemersa", "Lemers je onaj jedan ljigavko iz razreda koji se svima uvlači u du*e. Srećom, ima para pa mu je pošlo da smuva Adrijanu"... pisali su pojedinci koji su očigledno u "timu Jarić".

Sa druge strane bilo je i onih koji su žestoko osudili našeg košarkaša zbog navodne prevare i smatraju da je Adrijani bolje sa bilo kim drugim.

Neko je rekao da Adrijani bolje pristaje Jarić nego Lemers. Jeste li vi ljudi ludi?", "Ako je Jarić uspeo da smuva jednu Adrijanu Limu, sve je moguće", "Pričajte šta hoćete, ali Lemers je pravi mušakarac, i vidi se koliko je voli", "Pored Lemesa blista i vidi se koliko je voli", "Dajte ljudi... Jarić bolji od Lemersa? Zaista? Pa ovaj lik je frajer ipo. Pa šta ako je niži", "Andre je lutkica, mnogo je lepši od Jarića", "Jao, zamislite koliko će Adrijanino i Andreovo dete biti lepo"... branili su Adrijaninog izabranika mnogi.

Naravno, pohvale Adrijanog sadašnjeg izabranika nisu se tu zaustavile jer iako je dobar deo "tima protiv" isticao Lemersovu visinu, mnogi su mislili da je baš to pokazatelj koliko nema komplekse, te da je manekenka konačno našla nekog ko je voli bezuslovno.

Bilo kako bilo, svaka osoba na svetu ima pravo da bira sa kim želi da bude i u to niko ne bi trebalo da se meša. Adrijana je, očigledno više nego ispunjena u novom odnosu i čini se da zaista živi bajku sa Lemersom, a ako je njoj dobar, ko smo mi da se bunimo?

Želimo dA čujemo vaše mišlejnje - da li vam je bolji Andre Lemers ili ste "tim Jarić"?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs