IZNENAĐENJE

IZNENAĐENJE NA PROSLAVI PLATINASTOG JUBILEJA KRALJICE ELIZABETE: Ovaj TAJNI GOST iz Holivuda izazvao totalnu pometnju!

Pojavio se juče u Vindzoru pred proslavu Platinastog jubileja kraljice Elizabete II i izazvao ogromnu pometnju među meštanima, a zatim na sceni pripredio spektakl, dostojan samom događaju.

Celebrities
16:41h Autor:
IZNENAĐENJE NA PROSLAVI PLATINASTOG JUBILEJA KRALJICE ELIZABETE: Ovaj TAJNI GOST iz Holivuda izazvao totalnu pometnju!
Foto: Profimedia

U Vindzoru je juče organizovana konjička predstava "Royal Windsor Horse Show" na kojoj je prisustvovala slavljenica kraljica Elizabeta II (96), koju odavno nismo videli ovako srećnu i ushićenu.

Predstava je bila u okviru obeležavanja Platinastog jubileja britanske kraljice odnosno njenih 70 godina vladavine. Program će trajati do četvrtka uveče i početak je serije proslava.

Elizabeta II dočekana je ovacijama kada je ušetala u arenu. Praćena je aplauzom dok je sa groficom i grofom od Vaseksa prilazila kraljevskoj loži. Iako ima probleme sa pokretljivošću zbog kojih je morala da otkaže niz javnih nastupa, nije želela da propusti jučerašnji javni događaj.

Kraljica Elizabeta II
foto: Profimedia

Tajni gost iz Holivuda

Domaćin konjičkog šoua bio je jedan od najpoznatijih i najuticajnijih holivudskih glumaca Tom Kruz koji je priredio veliko iznenađenje kada se pojavio juče u Vindzoru. Bio je ležerno odeven, a okupljene je pozdravio prepoznatljivim osmehom.

Tom Kruz
foto: Profimedia

Tokom jučerašnjeg dana nije bila poznata uloga holivudskog glumca na važnoj svečanosti. Ali ju je nagovestio voditelj i novinar Alan Tičmarš, koji je takođe vodio program, a koji je nedavno u šali postavio pitanje:

"Da li će Tomu Kruzu smetati ako bude bio u mojoj sceni?".

Tom Kruz je pre izlaska na scenu rekao šta misli o kraljici Elizabeti II:

"Ona je žena kojoj se izuzetno divim. Poseduje ogromnu istrajnost i divim se njenom dostojanstvu. Ljubitelj sam istorije i imam veliko poštovanje prema njoj. Ovo je divno, zaista volim tradiciju! Kakav trenutak".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs