FINANSIJSKE MUKE

POTRES U DOMU MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA! ZBOG 100 MILIONA DOLARA SU U VELIKOM PROBLEMU: Da li će se snositi posledice?

Megan Markl i princ Hari nikako da isplivaju iz problema!

Celebrities
Autor:
POTRES U DOMU MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA! ZBOG 100 MILIONA DOLARA SU U VELIKOM PROBLEMU: Da li će se snositi posledice?
Foto: Profimedia

Nakon što su napustili britansku kraljevsku porodicu i odrekli se kraljevskih dužnosti, Megan Markl i princ Hariju nikako da počne lepše životno poglavlje.

Mnogi bi pomislili da je novi skandal na pomolu, međutim vojvoda i vojvotkinja od Saseksa mogli bi upasti u ozbiljan finansijski problem.

Naime, "Netfliks" je otkazao animirani film "Biser" u kojem je glavna tema 12-godišnja devojčica Megan Markl i njeno rano detinjstvo u kojem se suočila sa poteškoćama.

Iako je ista kuća bez velikih razmišljanja kraljevskom paru dala 100 miliona dolara, za realizaciju i ekranizaciju filma.

To je novi udarac za Megan i njenu produkcijsku kuću "Arčvel", koju je osnovala 2020. godine sa suprugom princom Harijem.

Princ Hari i Megan Markl
foto: Profimedia

Iako je "Netfliks" bez velikih razmišljanja kraljevskom paru dala 100 miliona dolara, za realizaciju i ekranizaciju pomenutog dela.

Ne uspevši da dve godine svoje ideje sprovedu u delu, Megan i Hari mogli bi snositi ozbiljne sankcije.

Ipak, s druge strane, Hari i Megan tvrde da će uskoro opravdati Netfliksove uložene milione. Navodno se radi na snimanju dokumentarca o "Invictus" igrama, a filmska ekipa pratila je Princa i Megan tokom poslednjih igara u Holandiji.

Čini se da bivša vojvotkinja nije uspela da završi svoj projekat skoro dve godine, a Netfliks je zbog toga bio prinuđen da ga otkaže. Netfliks je poslednjih dana uradio isto sa nizom drugih animiranih projekata koji nisu poštovali rokove i koji su još uvek u ranoj fazi.

Svim producentima su poručili da pokušaju da svoje projekte prikažu na nekim drugim striming platformama, kojih danas barem ne nedostaje.

Međutim, nejasno je da li su isto preporučili i supruzi princa Harija, jer bliski izvori kažu da se Netfliks i dalje nada drugim projektima produkcije "Arčvel".

S druge strane, Hari i Megan tvrde da će uskoro opravdati Netfliksove uložene milijarde. Navodno snimaju dokumentarac o Invictus igrama, a filmska ekipa pratila je princa i Megan tokom poslednjih igara u Holandiji.

Inače, mnogi su verovali da je Megan animiranim filmom 'Biser' želela da prikaže sopstveno izazovno detinjstvo, a sve zbog imena "Pearl".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs