ON IMA 47, ONA 25 KADA SU SE VENČALI

SLAVNI GLUMAC OŽENIO 22 GODINE MLAĐU KOLEGINICU: Ova lepotica bila je supruga Bogdana Diklića i sa njom ima ćerku!(FOTO)

Bogdan Diklić bio je u braku koji se neslavno završio pre 7 godina

Celebrities
Autor:
SLAVNI GLUMAC OŽENIO 22 GODINE MLAĐU KOLEGINICU: Ova lepotica bila je supruga Bogdana Diklića i sa njom ima ćerku!(FOTO)
Foto: ATA Images

Bogdan Diklić važi za jednog od naših najtalentovanijih i najcenjenijih glumaca. Njegove uloge svima su poznate, kako one pozorišne, tako i one filmse, poput legnedarnih iz filmova "Maratonci trče počasni krug", "Sabirni centar", "Jagode u grlu", Balkan ekspres", "Bure baruta" i druge.

Iako je glumac Bogdan Diklić lice dobro poznato svim ljubiteljima filma, mnogi ne znaju da je on bio u braku sa lepom glumicom Dijanom Marojević (nekada Diklić). Bogdan i Dijana upoznali su se dok je ona još studirala na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Milenka Maričića, a zajedno sa Danijelom Sičom, Paulinom Manov, Danijelom Vranješ, Milošem Timoptijevićem i drugima... Vezu su dugo skrivali, a venčali su se 2009. godine, takođe daleko od očiju javnosti.

Glumac je od Dijane stariji čak 22 godine. Privatni život vešto su krili, a na svoj brak stavili su tačku 2015. godine. Glumački par iz ovog braka dobio je ćerku Sofiju.

Dijana, je imala ulogu u seriji "Neki novi klinci", a javnost ju je gledala i u filmovima, "Četvrti čovek" i "Lajanje na zvezde", gde je scenu delila sa Diklićem. Ona već duže vreme malo snima, ali je stalni profesor dikcije na Fakultetu dramskih umetnosti, kao i profesor glume u jednoj privatnoj školi.

Posle razvoda svako je krenuo svojim putem, ali imaju ono što im je zajedničko - njihova ćerka.

- Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite - pričao je Bogdan pre razvoda.

Dijana se nekoliko godina nakon razvoda ponovo udala i iz tog braka ima sina, dok je Bogdan napustio užurbani život grada i živi mirno osamljeno u vikendici u blizini Beograda.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs