PREDSEDNIČKI PLES

VLADIMIR ZELENSKI U VATRENOM, SEKSI, PINK ZANOSU: Predsednika Ukrajine sigurno niste videli u OVAKVOM izdanju!(VIDEO)

Na Internetu su se pojavili snimci "ranih radova" aktuelnog ukrajinskog predsednika, koju su izazvali pravu buru komentara i postali viralni.

Celebrities
Autor:
VLADIMIR ZELENSKI U VATRENOM, SEKSI, PINK ZANOSU: Predsednika Ukrajine sigurno niste videli u OVAKVOM izdanju!(VIDEO)
Foto: Profimedia

Ukrajiniski glumac, scenarista i reditelj koji je izabran za predsednika Ukrajine, Vladimir Zelenski, danas je glavna tema svih medija u svetu. Od kako je počeo sukob Rusije sa Ukrajinom, on se konstantno nalazi u centru pažnje, pa i ne čudi snimak koji je obišao mreže.

Bivši komičar koji je postao predsednik i obukao uniformu kako bi bio primer svojim građanima, postao je glavna tema na Tviteru. Žene koje su na sreću u svojim sigurnim domovima počele su da komentarišu kako ukrajinski predsednik dobro izgleda u vojnom izdanju.

Seksepil Zelenskog mogao bi da se začini snimcima njegovih plesačkih sposobnosti. Naime, bivši komičar je 2006. godine učestvovao u ukrajinskoj verziji šoua Ples sa zvezdama i pobedio.

Na Tviteru se pojavio snimak na kojem je Zelenski, koji je tada imao 26 godina i pokazao sve plesne tačke.

Video Zelenskog u plesnom zanosu postao je viralan i završio u svim svetskim medijima. Takođe, nakon pojavljivanja snimka, mnogi su počeli da daju zanimljive komentare na tu temu, povezujući sadašnju situaciju sa Putinom.

"Hteo sam samo da kažem da sam siguran da Putin budno gleda ovo iznova i iznova", glasio je jedan od komentara.

"Putin sigurno ovaj video pušta kad god mu je potrebno da se dobro ismeje", glasio je još jedan od brojnih komentara.

S obzirom na ozbiljnost krize u Ukrajini, naravno da ovakvi komentari nisu prikladni, ali korisnici društvenih mreža mahom su složni u oceni da Putin svog protivnika i bez ovog videa gleda sa visine, a sada kad ga je video u roze satenskom odelu...Pa, procenite sami.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs