TUGA

LEŽALA JE NA MILIONIMA I BILA NESTVARNO LEPA, A ONDA JE UPOZNALA NJEGA: Tog dana počeo je njen pakao! (VIDEO)

Uništio joj život i doveo do prosjačkog štap

Lifestyle
13:37h Autor:
LEŽALA JE NA MILIONIMA I BILA NESTVARNO LEPA, A ONDA JE UPOZNALA NJEGA: Tog dana počeo je njen pakao! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / El País

Nekada je vladala modnim pistama, prestižni časopisi su joj nudili neverovatne količine novca samo da pozira za naslovnicu.

"Imala sam sve, živela sam kao kraljica", rekla je Nastasia Urbano.

Istakla je da je u toku samo jedne godine zaradila milion dolara, a radila samo 20 dana te godine.

Međutim, gotovo preko noći se sve promenilo; njen život je dijametralno suprotan od onoga kakav je nekad bio, danas je praktično beskućnica, a boravi u Barseloni.

Upoznala je njega i tu je počeo pakao

Nastasija kaže da ju je suprug uništio, "iscedio" do zadnje pare, a onda jednostavno otišao... Danas ističe da su njihova deca jedino dobro što je u tom braku dobila.

"Finansirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo sa odećom na sebi. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena ", ispričala je Urbano.

Nastasiju je bivši suprug do te mere razočarao, da se potpuno slomila i obolela od depresije, a potom je započelo njeno zlopaćenje. Priznala da je da ju niz stanodavaca izbacilo iz stana, s obzirom da nije mogla da plati stanarinu nijednom, pa je danas osuđena da luta od jednog do drugog prijatelja kako bi joj ustupili trosed bar na jednu noć. Kada ne želi nikom da smeta, noć provodi u kućicama za banke.

"Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, želim da budu ponosni na mene", istakla je ova 57-godišnja dama.

Ovako danas izgleda:

Nastasia Urbano
foto: Printscreen Youtube / El País

Kada su procurile vesti o trenuntoj situaciji nekada poznate Nastasije, grupa bivših kolega i poznanika odlučila je da učine koliko je u njihovoj moći da joj pomognu da ponovo stane na noge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs