MALIA I SAŠA OBAMA

NEKADA IM JE BELA KUĆA BILA DOM, ALI BEŽALE SU OD MEDIJA: Evo gde su i šta rade danas ćerke Baraka i Mišel Obame! (FOTO)

Iako su jedno vreme bile najpoznatija deca na svetu, dok je Barak Obama bio američki predsednik, o Maliji An i Nataši Obama nije se previše znalo.

Celebrities
Autor:
NEKADA IM JE BELA KUĆA BILA DOM, ALI BEŽALE SU OD MEDIJA: Evo gde su i šta rade danas ćerke Baraka i Mišel Obame! (FOTO)
Foto: Profimedia

Uprkos odrastanju u Beloj kući, ćerke Baraka i Mišel Obame, Malia i Saša su za osam godina koliko su trajala dva mandata njihovog oca, uspevale da žive dalje od medija i svetla reflektora.

Otkad nisu više pod pritiskom javnosti, sestre Obama posvetile su se svojim ljubavnim životima, a svakodnevicu u Beloj kući zamenile su svetlima Holivuda.

Iako je Baraku Obami predsednički mandat završio pre više godina, bivši američki predsednik je dalje zanimljiv javnosti, kao i njegova dve godine mlađa supruga Mišel. Međutim, mediji pišu i o njihovim naslednicama.

Mišel je uspela da postigne dogovor s novinarima za vreme Barakovog predsedništva da njihovu decu ne prate paparaci.

'Barak i ja smo pokušali da postavimo granice njihove izloženosti', rekla je svojevremeno bivša američka prva dama.

Ali, njihove mezimice uslikane su u Los Anđelesu ove nedelje. Starija sestra Malia uhvaćena je u šetnji tokom pauze na poslu.

Mlađa Saša šetala šetala je ulicama grada u kojem završava fakultetsko obrazovanje, pretpostavlja se na fakultetu UCLA, a odakle se prebacila sa Univerzitet Mičigen.

Malia - koja je uzela godinu dana pauze u školi - upisala se na Univerzitet Harvard, na kojem je diplomirala na proleće 2021.

Dugo je pokazivala interesovanje za snimanje filmova, volontirala je na snimanju filma 'Extant' u srednjoj školi i za The Weinstein Company, a sada radi na projektu za Amazon.

Bivši američki predsednik Barak Obama ranije je ispričao da je naučio važnu lekciju odgajajući ćerke. Vaspitanje dece je uporedio sa negovanjem biljaka.

"One su kao bambus, hrast ili kesten. Potrebna im je voda i Sunčeva svetlost, ali kako rastu, grane klijaju i cvetaju u svoje doba. Kako rastu, svaka postaje drugačija', opisao je Obama.

Barak je nedavno i javno zahvalio svekrvi Marian Robinson koja se u jednom periodu preselila kod njih kako bi pomogla u odgajanju Malije i Saše. Smatra da je baka pomogla sestrama da ostanu 'čvrsto na zemlji'.

Jednom prilikom ispričao je da starija Malia ima njegov smiren karakter dok je dve godine mlađa Saša više karakterno podseća na majku.

Priznao je i kako im daje dovoljno privatnosti (naročito dok su na studiju) tako što ih ne zove svaki čas i ne proverava gde su, a cilj mu je bio da ih nauči da donose dobre odluke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs