GLASAJTE

IZABERITE NAJBOLJEG SRPSKOG VODITELJA: Koji muškarac se izdvaja na televizijskom nebu? (ANKETA)


Donosimo vam listu naših tv lica, a vi izaberite kralja malih ekrana

Celebrities
12:17h Autor:
IZABERITE NAJBOLJEG SRPSKOG VODITELJA: Koji muškarac se izdvaja na televizijskom nebu? (ANKETA)
Foto: ATAImages/Kurir/Aleksandar Jovanović Cile

Srpska televizijska profesija bogata je TV licima koji ulepšavaju TV ekrane kako svojim talentom i profesionalim veštinama, tako i harizmom, šarmom, lepotom.

Nakon jučerašnje liste najboljih voditeljki, danas vam donosimo listu voditelja koji godinama plene sa malih ekrana.

Slavko Beleslin

Karijera Slavka Beleslina traje više od dve decenije, tačnije od 1999. godine, kada je počeo u informativnoj redakciji na nekadašnjem Trećem kanalu. Na BK je osvojio srca publike gde je radio kao reporter, urednik i voditelj "Telefakta". Publika ga pamti i kao voditelja"Jutarnjeg programa i Dnevnika RTS-a, ali i 150 minuta" na Prvoj koji je vodio sa Marijom Kilibardom i Majom Nikolić. Danas je voditelj "Studija "na Javnom servisu.

Jovan Memedović

Početak karijere Memedovića seže u daleku 1986. kada je startovao u informativnoj reakciji u Beogradskom programu. Pamtimo ga po emisiji "Svet lova i ribolova". Vodi kultnu emisiju "Sasvim prirodno" na RTS-u.

2007. godine dobio nagradu Laza Kostić za reportažu godine od Udruženja novinara Srbije (UNS).

Dejan Pantelić

Još jedan voditelj sa sjajnom i dugom televizijskom karijerom. Počeo je na radiju, a publiku je osvojio kao voditelj kviza "Kešolovac" na Pinku, a zatim i "Budilnika" na BK. Gledamo ga u emisiji "15O minuta" na Prvoj.

Ognjen Amidžić

Ognjen je karijeru počeo na TV u Šapcu, zatim prešao na RTS gde je vodio Jutarnji program. Nakon toga, na Pinku osmislio zabavnu formu Jutarnjeg programa. Dugo godina zasmejava publiku u emisiji"Amidži šou".

Srđan Predojević

Popularnost je stekao na RTS-u kao urednik u Beogradskoj hronici i kao voditelj Jutarnjeg programa u tandemu sa Jovanom Joksimović. Voditeljski par je kasnije vodio Jutarnji na Pinku, a zatim i na Prvoj. Danas vodi "Vesti" u okviru Pinka.

Vladimir Jelić

Vlada Jelić takođe ima dugu karijeru, a publiku je osvojio kao dugogodišnji voditelj Dnevnika na RTS-u. Danas informiše javnost vodeći vesti na Prvoj.

Slobodan Šarenac

Šarenac na televiziji traje od 1990. godine i proslavio se kao sportski komentator izveštavajući sa brojnih sportskih događaja. Zaštitno lice RTS-a osvaja publiku svojom harizmom. Ove godine je izveštavao sa Olimpijskih igara u Tokiju.

Filip Čukanović

Publika ga je upoznala na Pinku, a danas uspešno vodi " Jutro "na Prvoj u tandemu sa Marijanom Tabaković.

Ivan Ivanović

Ivan Ivanović je stekao popularnost kao voditelj"Keš taksija" na Foksu, a od 2010. vodi "Veče sa Ivanom Ivanovićem", ali od 2019. godine na NOVA S. Publika ga voli zbog neprevaziđenog humora.

Milan Kalinić

I Milan je poput Ivana poznat po svojoj duhovitosti. Diplomirani glumac je karijeru voditelja započeo kao voditelj "Letećeg starta" sa Anom Mihajlovski kada je osvojio srca publike. Publika pamti i emisiju "Sve za Ljubav" kao i "Izađi na crtu". Od 2020 deo je televizije K1 gde svoj humor iskazuje u emisiji "Drž ga Božo sa Anđelkom Prpić.

Boško Jakovljević

Boško je publiku osvojio kao voditelj čuvenog "Sitija" na pinku kao i Siti kluba". Danas je voditelj na K1 .

Goran Anđelković

Goran Anđelković vodi jutarnji program "Redakcija" na Kurir TV i publiku je osvojio svojim šarmom i talentom.

Žika Nikolić

Žika Šarenica je proslavljeni televizijski voditelj koji je postao simbol RTS-a. Njegova emisija "Žikina šarenica" postala je kultna i jedna od najdugovečnijih i najgledaniijih na malim ekranima.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs