veličanstvena diva

TROLA JE DOŠLA ALI NIKO NIJE HTEO DA UĐE! SKORO SVI SU IZAŠLI: Petar Benčina otkrio anegdotu sa Milenom Dravić! (FOTO)

Poznati glumac se na godišnjicu smrti glumačke dive prisetio jedne anegdote kada je svojom pojavom zaustavila saobraćaj

Celebrities
Autor:
TROLA JE DOŠLA ALI NIKO NIJE HTEO DA UĐE! SKORO SVI SU IZAŠLI: Petar Benčina otkrio anegdotu sa Milenom Dravić! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Legendarna glumica Milena Dravić preminula je 14. oktobra 2018. godine i iza sebe ostavila neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji. U karijeri koja je trajala više od 60 godina ostvarila je na stotine značajnih uloga.

Bila je simbol urbanog Beograda i sedme umetnosti, duboko utkana u srca publike. Na godišnjicu smrti glumačke dive Petar Benčina je otkrio jednu zanimljivu anegdotu sa Milenom koja se odigrala u našoj prestonici.

-Vraćali smo se sa probe za predstavu "Harold i Mod" , peške, od Krsta do Čubure i zastali da razgovaramo o jednoj sceni iz komada nedaleko od trolejbuske stanice koja je bila puna ljudi.

Trolejbus je došao ali niko nije hteo da uđe u njega. Dok mi je pričala kako želi da odigramo scenu, ja sam kraičkom oka primetio da niko ne ulazi u trolu a da su skoro svi iz naišlog trolejbusa izašli i zajedno sa ovima koji su ga čekali stali i gledali u nas. Samo što je zastala na trotoaru kako bi rekla šta misli stvorila je pozorište. Kada ih je primetila ljudi su sa smeškom nastavili da idu kuda su krenuli,a ona, takođe sa osmehom nastavila da priča o sceni. Zaustavljala je saobraćaj i veselila ljude svojom pojavom- napisao je Benčina ispod MIlenine fotografije.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs