CENA PRAVA SITNICA

KOD FUDBALSKOG ASA ŠIROKO DA ŠIRE NE MOŽE: Evo čime se Zlatan Ibrahimović počastio za rođendan! Ovo jede malu decu!FOTO

Zlatan Ibrahimović spektakularno je proslvaio svoj rođendan, a i poklon koji je sebi kupio nije ništa manje spektakularan!

Celebrities
19:34h Autor:
KOD FUDBALSKOG ASA ŠIROKO DA ŠIRE NE MOŽE: Evo čime se Zlatan Ibrahimović počastio za rođendan! Ovo jede malu decu!FOTO
Foto: AP / Francois Mori

Zlatan Ibrahimović, po svoj prilici, ima slabost prema skupocenim automobilima, pa se i za ovaj rođendan počastio jednim, kojim će upotpuniti svoju impozantnu kolekciju.

Popularni fudbaler pohvalio se svojim pratiocima na društvenim mrežama novim Ferarijem, žute boje, koji je pazario.

Zlatan Ibrahimović proslavio je jubilarni, 40. rođendan. Šta je sve od poklona dobio – nije poznato, ali zna se šta je poklonio samom sebi. A poklon je, malo je reći, brutalno skupocen!

Popularni Ibra obavestio je svoje pratioci na društvenim mrežama da je kupio „SF90 Spider“, najsnažniji Ferari u istoriji koji može da se vozi po javnim saobraćajnicama.

„SF90 Spider“ je plug-in hibridni „Ferrari“, a pokreće ga 4.0 V8 tvin-turbo motor, uz pomoć tri elektromotora, pri čemu samo turbo-benzinac proizvodi780 KS i 800 Nm obrtnog momenta. Elektromotori isporučuju dodatnih 220 konjskih snaga.

Podsećamo, Ibrahimović, koji važi za velikog zaljubljenika u supersportske automobile, poklonio je sebi moćne mašine i za 38. i za 39. rođendan.

Možemo samo na kraju da zaključimo, da znajući koliko su vredni Zlatanovi ugovori - ovi automobili su za njega samo igračke...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs