uspomene na baku i majku

UOČI NJENE SMRTI OSEĆALA SAM UZNEMIRENOST! A ONDA 26 GODINA KASNIJE: Bolna objava Jelene Gajšek! (FOTO)

Jelena Gajšek rastužila pratioce objavom na Instagramu

Celebrities
Autor:
UOČI NJENE SMRTI OSEĆALA SAM UZNEMIRENOST! A ONDA 26 GODINA KASNIJE: Bolna objava Jelene Gajšek! (FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/Novo jutro

Voditeljka i autorka emisije Stil Jelena Gajšek u skladnom je braku sa Aleksandrom Gajšek 21 godinu, a ponosni su roditelji troje dece, dve ćerke Anje i Teodore i sina Andreja.

Jelena je u junu doživela najveći životni gubitak jer je preminula njena majka Dragica, koja joj je tokom celog života bila čvrsta podrška i oslonac.

Sada je voditeljka podelila sa pratiocima fotografiju iz detinjstva svoje preminule majke na kojoj je pokojna Dragica sa svojom majkom, Jeleninom bakom.

- Moja mama Gaga i njena mama, moja baka Ljubica. Postoje li slučajnosti ? Danas je Krstovdan 27.9 i na ovaj praznik, pre 26 godina , u svojoj 67' , moja baka prerano se preselila u večnost. U bolnicu je otišla na Malu Gospoinu 21.9.1995., pre nego što je krenula pozvala je komšinicu Zlatu.. U miru je popila kafu sa njom i zamolila je da otvori garderober i izvuče plavi kostm. Zamolila da u njemu za koji dan bude sahranjena i spokojno krenula ka bolnici. Iako nije bilo nikakvih naznaka da je situacija sa njenim srcem alarmantna, iako je anomalija bila urođena i dobro praćena, iako su je lečili najbolji stručnjaci i njena ćerka kardiolog- internista srce joj je stalo 27.9. Dan pre njene smrti osećala sam strašnu uznemirenost i potrebu da je vidim. Sam Bog zna kako smo te noći mama i ja prevalile 300 kilometara i došle do njenog bolničkog uzglavlja. Lepo smo se ispričale, sve je delovalo mirno i otišle smo na spavanje. Ujutru smo ponovo pohrlile put bolnice ali ona više nije bila sa nama...

Mnogo godina kasnije moja majka je u bolnici. Situacija sa post kovidom se sredila i sa poluintenzivne nege prebačena je u normalnu sobu pred otpust kući.

Baš 21.6 stanje se naglo pogoršava i biva hitno stavljena na respirator. 27.6. mirno se ugasila.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs