IZDOMINIRALA

GLUMICA NEVENA ŠARČEVIĆ DOŽIVELA VELIKI USPEH NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU: Ušla sam u italijnaski džet set, evo i zašto!

Glumica Nevena Šarčević trenutno se nalazi u Rimu na dodeli nagrada futurističkog festivala Vertical short movie.

Celebrities
17:57h Autor:
GLUMICA NEVENA ŠARČEVIĆ DOŽIVELA VELIKI USPEH NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU: Ušla sam u italijnaski džet set, evo i zašto!
Foto: Privatna Arhiva

- Jako sam uzbuđena! Ušla sam u italijanski džet - set kinematografije. Dobila sam počasno mesto za sedenje pored direktora Rai Una. Moja karijera napreduje mojim ličnim zaslugama - izjavila je glumica Nevena Šarčević.

Glumica je poslovno odletela u Rim, njen drugi dom kog se mnogo uželela.

Nevena Šarčević
foto: Privatna Arhiva

- Drago mi je da sam videla prijatelje. Obavila poslovne razgovore, takođe. Iskreno nisam znala da će moj mali slatki film biti ovoliko primećen. Radila sam ga od srca kao i sve što radim. To je kratkometražni internacionalni film. Film se zove "Živeli" inspirisana srpskim zdravicama odlučila sam da ispromovišem našu reč za nazdravljanje - dodala je ona.

Nevena Šarčević
foto: Privatna Arhiva

Ovo je četvrta edicija festivala od kada je vertikalni kadar počeo da vlada.

- Uvek sam pratila inovacije! Još malo svi filmovi biće u vertikalnom položaju. Meni je ovog puta odgovaralo jer sam imala rok z dva rimska takmičenja. Prvo, moderan je moj kratkometražni a drugo internacionalni film je. U njemu su 3 strana glumca naravno i ja. Sebi sam najviše dala uloga, ko će kome ako neće svom svome - bila je duhovita glumica.

Nevena Šarčević
foto: Privatna Arhiva

- Ovo je čast i privilegija. Naučli su me na milanskom univerzitetu da sve sama uradim i ne čekam druge nego da napravim svoje delo što mi i jesmo radli na Akademiji, pisali scenu, nameštali scenu, glumili, a istu tu scenu režirali - rekla je ona i zahvalila se svojoj ekipi internacionalnih glumaca: Dejanu Jelači, Fabiju Masi i Kristini Hajdar.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs