VELIKI GLUMAC JU JE OBOŽAVAO

UNUKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Nakon očeve smrti, u dedi je pronašla oslonac i bezuslovnu ljubav!(FOTO)

Iako je čuveni Smoki uvek imao onaj prepoznatljivi osmeh na licu, iza njega se krila velika tuga...

Celebrities
Autor:
UNUKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Nakon očeve smrti, u dedi je pronašla oslonac i bezuslovnu ljubav!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Legendarni glumac domaće kinematografije, Ljubiša Samardžić napustio nas je pre četiri godine, ali njegovo stvaralaštvo publika ne zaboravlja.

Ljubiša Samardžić je u više od sedamdeset filmova različitih žanrova, tokom gotovo trideset godina, glumio je glavne i veće sporedne uloge. Jedne od najznačajnijih kultnih uloga na malim TV ekranima ostvario je u TV serijama kao što su: Kuda idu divlje svinje; Policajac sa petlovog brda i Vruć vetar. Kasnije u karijeri oprobao se i kao producent i reditelja.

Tokom života prolazio je uspone i padove, ali najteži trenutak u životu bio je kada je izgubio sina jedinca, Dragana, koji je preminuo od posledica leukemije.

Najveća tragedija Ljubiše Samardžića: To je bio momenat, kada je za njega sve stalo!

Unuka Sara mu je ulepšavala svaki dan i činila da ponovo oseća da ima razlog za sreću. Ona je više puta istakla da je obožavala da sa dedom provodi vreme na snimanjima i pozorištu, kao i da je uživala u njihovim zajedničkim trenucima.

Ova devojka izrasla je u pravu lepoticu, što možemo videti i na njenom Instagram profilu, gde neretko objavljuje fotografije.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs