Pogledajte

SVI PRIČAJU O FOTOGRAFIJAMA MIRJANE KARANOVIĆ SA MORA: Plavuše se najbolje provode! Evo ko joj pravi duštvo na letovanju

Da li se sećate Olivere Viktorović?

Star look
Autor:
SVI PRIČAJU O FOTOGRAFIJAMA MIRJANE KARANOVIĆ SA MORA: Plavuše se najbolje provode! Evo ko joj pravi duštvo na letovanju
Foto: ATA Images

Izgled Mirjane Karanović više od godinu dana neprestano se komentariše. Glumica je u karantinu izgubila čak 15 kilograma, a treninzi i rad na sebi postali su njena svakodnevica. Dan u teretani za Miru Karanović vrsta je dopinga, čemu svedoči i njena nedavna objava na društvenim mrežama.

„Danas je dan za trening. Priznajem da je moja najjača motivacija osećaj zadovoljstva i ponosa kada je trening gotov. Do tada jedan mali, ali uporan glasić u meni viče: Prestani, dosta je, ne mogu! Već sam naučila da ga ignorišem“, napisala je glumačka diva i pokazala kako naporno trenira.

A kada preko cele godine vredno trenira, Mirjani dolazak leta i skidanje u kupaći kostim ni najmanje teško ne padaju. Spakovala je kofere i vrele letnje dane provodi na Crnogorskom primorju, na Adi Bojani.

Ove godine društvo joj pravi prijateljica i koleginica Olivera Viktorović, a da se dve plavuše sjajno provode krstareći primorjem dokaz su fotografije koje su oduševile fanove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs