PRESREĆNA BUDUĆA SVEKRVA

VERIO SE SIN JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ: Voditeljka presrećno pokazuje novu snajku - uputila im emotivnu poruku!(FOTO)

Voditeljka i književnica presrećna je odabirom svog sina jedinca

Celebrities
Autor:
VERIO SE SIN JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ: Voditeljka presrećno pokazuje novu snajku - uputila im emotivnu poruku!(FOTO)
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Sin Jelene Bačić Alimpić je nedavno zaprosio svoju izabranicu Antoninu, a svoju sreću ovim povodom je nekadašnja voditeljka izrazila putem društvenih mreža.

- Moj broj jedan. I danas se živo sećam kada je prvi put izgovorio reč "mama". Pamtim svaki izrasli zubić, prve korake, neprospavane noći, sve radosti, brige, tuge, dečje bolesti, strepnje, pročitane i ispričane priče za laku noć, padove, lomljenje ruku, nogu, jer bio je nestašan ali i uvek nežan, empatičan, pun ljubavi koju nam i danas uzvraća - napisala je spisateljica na Instagramu.

- Volim te sine moj, neprepričivo, srećna ti veridba i budući život, a na snajku ću posebno da se "osvrnem" u sledećem postu... Postao si baš onakav Čovek kakav smo i želeli da budeš. Častan, pošten, uspešan, svoj! Neka te zdravlje, ljubav i sreća prate zauvek, a znam da hoće, "jer ja sam tu..." Uvek i zauvek.

- Priznajem, u početku nepoverljiva, jer zaboga, on je "sin jedinac, mater svima..." Onda je Antonina uplovila u njegov, naš, život, i iako mi je u početku bilo teško da prihvatim da će ga neko voleti kao ja, da će neka druga žena (a nisam Edipovska majka) biti pored njega kad ja nisam, vremenom sam shvatila koliko sam blagoslovena svojom budućom snajkom, i ako Bog da, majkom mojih unuka - poručila je Jelena uz fotografiju buduće snajke.

- Hvala ti anđele moj lepi na ljubavi, strpljenju i razumevanju. Hvala Biljana što si rodila ovakvo blago. Hvala ti što voliš mog sina i presrećna sam što ćeš uskoro nositi njegovo prezime. Ali od svakog imena ili prezimena, važnija je i iznad svega najvažnija duša, a ti to jesi. Ljubav - zaključila je Bačić Alimpić.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs