BURAN ŽIVOT PRELETOVE NASLEDNICE

ONA JE GLUMICA I ĆERKA NAŠEG ČUVENOG BOEMA: Vodila buran život, dugo se borila sa zavisnošću, danas izgleda ovako!(FOTO)

Mnogo puta do sada šokirala je javnost svojim obnaženim i veoma eksplicitnim fotografijama...

Celebrities
Autor:
ONA JE GLUMICA I ĆERKA NAŠEG ČUVENOG BOEMA: Vodila buran život, dugo se borila sa zavisnošću, danas izgleda ovako!(FOTO)
Foto: Prinscreen/Instagram/Dina Prelević

Glumica i balerina Dina Prelević (40), ćerka pokojnog pisca i muzičara Dušana Prelevića Preleta, najveće iznenađenje domaćoj javnosti je priredila kada se pre nekoliko godina golišava slikala za magazin "Plejboj".

Ova Beograđanka se skinula do gole kože i fotografisala za poznati magazin uoči svetskog mundijala 2010. godine, međutim tu se nije zaustavila.

Dina sada redovno na svom Instagramu objavljuje svoje golišave fotografije u zavodljivim, a mogli bismo reći i veoma provokativnim i eksplicitnim pozama.

Danas ne pojavljuje tako često u javnosti i nije poznato čime se tačno bavi u životu, a publika je pamti iz filmova "Virtuelna stvarnost", "Država mrtvih"...

Glumu je završila u klasi sa Gordanom Kičićem i Ljubinkom Klarić.

Kada je imala samo 25 godina, Drina Prelević zabavljala se sa jednim od hrvatskih najvećih zavodnika - Franom Lasićem.

Mnogi su prognozirali da je Dina uspela da smiri slavnog glumca, međutim par je nakon nekoliko godina raskinuo iznenada.

Dina Prelević dugo je vodila bitku sa zavisnošću od narkotika, ali je tu zavisnost uspela da pobedi i danas je majka jedne devojčice.

Danas se ne pojavljuje često u javnosti, a sudeći po fotografijama na njenom instagramu ima emotivnog partnera. Lasić je, pak, u braku sa 30 godina mlađom Beograđankom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs