PORODICA NA PRVOM MESTU

OVO JE SIN JEDINAC MILICE MILŠE: Žarko ga je prihvatio kao rođenog sina, a evo kako Antonije izgleda i čime se bavi!FOTO

Milica je u srećnoj i dugovečnoj vezi sa Žarkom Jokanovićem, sa kojim nema dece, ali koji je njenog sina prihvatio kao rođeno dete.

Vip roditelji
Autor:
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

Milica Milša pobrala je simpatije u seriji "Igra sudbine" na TV "Prva", a veliku podršku dobija od supruga Žarka Jokanovića, scenariste ove telenovele, ali i sina Antonija Isakovića, skromnog i školovanog mladića.

Antonije Isaković je dobio ime po slavnom dedi, velikom borcu protiv fašizma, te je odbranio i diplomski rad na temu "Nastanak i uspon nacizma".

Ovaj mladić je sin glumice Milice Milše koja ga, prema sopstvenom priznanju, i dalje doživljava kao dete, iako se iz njenog doma odselio pre više od šest godina.

– Antonije želi da nastavi školovanje pa je upisao master studije na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, tako da se ovim činom neće mnogo toga promeniti u njegovom životu. Ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti podjednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9,8 - ispričala je svojevremeno Milica za "Story".

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko (prim.aut. Jokanović, suprug) nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret - dodala je Milša.

- Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...