Pogledajte

OVO JE ROĐENI BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA: Jednako uspešan, ali malo ko zna kako izgleda! (FOTO)

Milovan je takođe u glumačkoj branši, ali iza kamere

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Vojin Ćetković je jedan od najuspešnijih i omiljenih srpskih glumaca, ali isto tako i jedan od onih koji svoju privatnost vešto drže daleko od medija, pa je, osim toga da je u dugom i srećnom braku sa lepom Slobodom Mićalović i da imaju dve ćerke, malo toga poznato javnosti.

 

Između ostalog, manje je poznato da Vojin ima rođenog brata Milovana, koji mu je uvek bio najveća podrška i koji je takođe u glumačkoj branši, ali - iza kamera.

Milovan Ćetković
foto: Youtube Printscreen / Branko Mrdovic

Milovan je pozorišni reditelj i nije se eksponirao u javnosti, ali ima isto tako uspešnu karijeru kao i Vojin.

 

Jednom prilikom, Vojin je istakao da je jedna od najzaslužnijih osoba za njegov uspeh u svetu glume upravo njegov brat.

 

"Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu "Teatru Za". Kada čovek postane profesionalac, sve to bude drugačije", izjavio je svojevremeno Ćetković.

 

Međutim, ne spominje se samo Milovan u medijima kao Vojinov rođeni brat, već i Bojan. Za Milovana kažu da je upravo on oblikovao glumčev talenat, budući da se i sam bavi režijom, ali ima i onih koji kažu da mu je to samo rođak. Bojan je, s druge strane, porodični tip koji je ostao da živi rodnom Kruševcu i vrlo verovatno je mlađi Vojinov brat.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...