VREMEPLOV

MALI ŽIKA TODOROVIĆ ĆE VAM ISTOPITI SRCE: Glumac objavio sliku iz detinjstva, sa svojom slavnom tetkom!(FOTO)

Glumac je na Instagramu objavio sliku iz detinjstva koja je izazvala lavinu komentara.

Star look
Autor:
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Naš proslavljeni glumac Srđan Žika Todorović otkako je napravio Instagram nalog često objavljuje fotografije, i to uglavnom one iz prošlosti - od najranijeg detinjstva, preko mladalačkih dana, pa sve do danas.

 

Njegov Instagram nalog bi mogao da se definiše kao svojevrsni vremeplov, a jedna od poslednjih fotografija koje je objavio je s glumicom Mirom Stupicom, sestrom njegovog oca, legendarnog Bore Todorovića.

 

Tetka Mira i ja. Jugovo ’66“, stoji u kratkom opisu ispod fotografije na kojoj Žika ima tek godinu dana.

 

Od Đenke do Luke Labana - sve ćemo pamtiti zauvek: Dorćolac koji nam je mamio osmehe i suze! (FOTO/VIDEO)

 

 

Žika je u ekskluzivnoj ispovesti za Nova.rs nedavno ispričao kako su se njegovi roditelji upoznali, te pomenuno i svoju tetku, a našu proslavljenu umetnicu.

 

„Mama i tata su se upoznali u Zagrebu. Bora je kevu upoznao kada je bila mlada balerina u Zagrebu i tek je počela da igra u Hrvatkom narodnom kazalištu. Tu su se oni smuvali i poveo ju je u Beograd. Ja sam se rodio 1965. godine, a oni su se razveli nakon četiri godine. Bora je u Hrvatsku otišao sa svojom sestrom, a mojom tetkom Mirom Stupicom i njenim tadašnjim mužem Bojanom Stupicom, koji je tada bio najtraženiji pozorišni reditelj u bivšoj Jugoslaviji. Oni su imali ugovor u Hrvatskom narodnom kazalištu. Bora je do tada ovde igrao male uloge i bio je zaposlen u Beogradskom dramskom pozorištu. Tu je on počeo svoje prve glumačke korake. Kada su se vratili u Beograd, Bojan je osnovao ‘Atelje 212’, koji zaista ima 212 sedišta“, rekao je on između ostalog.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...