otkriva

MIRKA VASILJEVIĆ O VUJADINU I KORONI: Ovo je opomena da pametnije trošimo novac, da se ne rasipamo bez potrebe!

Poznata glumica iskreno o porodici, poslu i pandemiji korona virusa

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Glumica Mirka Vasiljević (30) sa partnerom, fudbalerom Vujadinom Savićem (30), i njihovo troje dece trenutno živi u Ljubljani, a sada otkriva da jedva čeka da se sa kolegama vrati u pozorište, kao i da razmišlja o nekom novom projektu.

 

Ona se prisetila uloga u predstavama “Pazi s kime spavaš” i “Ljubavne igrarije”, pa kroz osmeh ispričala brojne anegdote koje je sa kolegama imala.

 

" Moju pozorišnu ekipu zovem “Spa centar” jer kad god se nađemo u pozorištu toliko uživam u probama i u predstavi da mi je kao u spa. Kada idemo van Beograda putujemo kombijem, ako smo umorni u njemu i spavamo. Nekad se šalimo, pričamo, u njemu rešavamo probleme, savetujemo jedni druge. Nadam se da ćemo do kraja pozorišne sezone uspeti da odigramo još koji put, poslednja predstava mi je bila u novembru tako da mi poprilično fali moj spa centar. Na prvom mestu je da bude sve bezbedno i sigurno, po nas i po publiku "kaže Mirka, a na pitanje da li smatra da joj je majčinstvo uticalo na karijeru objašnjava:

 

"Ne gledam na to negativno jer što se tiče posla, ispunjena sam. Imala sam prilike da radim velike filmove i serije i na tome sam zahvalna svim rediteljima i kolegama sa kojima sam radila. Imala sam priliku da ostavim trag u našoj kinematografiji. Otvorena sam za nove pozive, vrlo rado bih da čujem ono: “Ton ide, kamera ide i akcija”. A u ulozi majke uživam, svaki glumac ima svoje vreme. Svesna sam da nekad moram i da pričekam da bih nešto snimila".

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
foto: Kurir/Sonja Spasić


Glumica otkriva i da pored brojnih obaveza uvek nađe vreme za svoja zadovoljstva i uživanje sa Vujadinom.


"Bitno mi je da znam kakve su obaveze deci oko škole i vannastavnih aktivnosti, kada to namirim gledam da njima bude ispunjen dan. Gledam i da barem dva do tri puta nedeljno imam neko svoje vreme kada radim stvari koje mene čine srećnom i koje su moj mikro svet. Čovek ne treba da izgubi sam sebe jer ako je zadovoljan u svojoj koži biće bolji i okolini i bolje će funkcionisati. Nekada samo čitam knjigu ili šetam i gledam zelenilo, nekada odem u kupovinu ili salon za ulepšavanje. U tim večernjim satima kada deca zaspu gledam da Vujadin i ja imamo neko zajedničko vreme jer volim da ulažem u naš odnos", priča Mirka i otkriva koliko je pandemija uticala na kvalitet njihovog života:

Mirka Vasiljević
foto: Kurir/ Dragana Udovičić

"Korona je uticala na sve sfere i biznise, samo je pitanje ko je koliko i kako osetio. Što se tiče moje profesije, jeste zaista nezgodno jer dosta glumaca ima koji nisu u stalnom zaposlenju već su slobodni umetnici. Žele da rade, ali nisu u situaciji i to je bezveze. Što se tiče fudbala i tu se osetila korona, što se tiče novca, transfera u druge klubove... Ali svi moramo da se snalazimo i ovo nas je opomenulo da vodimo računa i možda pametnije trošimo novac, da ne gledamo da se rasipamo bez potrebe.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...