Rođena sestra Vorena Bitija

IMA 86 GODINA I UŽIVA U KOKTELIMA: Holivudska diva ovako provodi svoje dane! (FOTO)

Širli Mekjeln danas ima 86 godina i jedna od omiljenih aktivnosti joj je ispijanje omiljenih koktela na terasama restorana uz plažu.

Celebrities
Autor:
IMA 86 GODINA I UŽIVA U KOKTELIMA: Holivudska diva ovako provodi svoje dane! (FOTO)
Širli Meklejn, Foto: Profimedia

Legendarna holivudska glumica Širli Meklejn možda ima 86 godina, ali ona zna da su godine samo broj i ne sprečavaju je je da uživa u omiljenom martiniju uz ručak u jednom od restorana u Malibuu gde su je uhvatili paparaci.

Širli Meklejn
foto: Profimedia

Širli je uživala pijuckajući piće koje kao i ona sama odiše glamurom starog Holivuda dok je razgovarala sa svojim asistentom u restoranu na plaži, i to samo nekoliko nedelja nakon što je Los Anđeles ponovo otvorio vrata ugostiteljskih objekata na otvorenom. Glumica je to čini se jedva dočekala i iskoristila sunčani dan na za nju najbolji mogući način.

Širli Meklejn
foto: Profimedia

Širli se za svoje visoke godine dobro drži i aktivna je, a u decembru prošle godine je otkrila da svoju dugovečnost duguje disciplini koja je proizašla sa časova baleta koje je pohađala kao devojčica.

Širli Meklejn
foto: Profimedia

"Govorim ljudima da nisam nikakva diva, to je istina. Moram se vratiti u prošlost i reći da sve što danas jesam proizlazi sa časova baleta koje sam pohađala. Moram se vratiti u ta davna vremena u kojima su težak i pošten rad, s dozom umetnosti bili sve. Ostala sam u tom poslu i nikada nisam razmišljala da prestanem jer sam si želala sama da plaćam avionske karte za putovanja", izjavila je u intervjuu za Varajeti.

Kratku iznenadnu pauzu Širli je na Brodveju uzela 1954. godine, a onda se vratila u filmu "The Trouble with Harry" tokom čijeg se snimanja povezala s rediteljem Alfredom Hičkokom i od tada nije prestala da glumi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs