usamljena i stara

Tužna sudbina žene s golubovima iz filma Sam u kući: Priča koju je podelila slama srce! (FOTO)

Brenda Friker, najpoznatija po ulozi u filmu ''Sam u kući 2'' gde je igrala ženu s golubovima, ispričala je da joj nadolazeći praznici nažalost neće biti lepi.

Vip priča
Autor:
Tužna sudbina žene s golubovima iz filma Sam u kući: Priča koju je podelila slama srce! (FOTO)
Secan iz filma "Sam u kuči 2", Foto: Profimedia

Brenda Friker (75), koja je najpoznatija po filmu "Sam u kući 2", otkrila je da će Božić provesti sama.

Žena s golubovima, kako ju pamte obožavatelji kultne komedije, prgovorila je u radijskoj emisiji Raya D'Arsiija o tužnim nadolazećim praznicima. Glumica, koja je osvojila Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu "Moje levo stopalo", rekla je da će joj prolaziti dan po dan tako što će isključiti svoj mobilni, spustiti roleten na prozorima i ležati pored svog psa.

"Sada imam 75 godina i lagala bih kada bih rekla da ću imati lep i srećan Božić jer sam jedna od onih ljudi koji su stari i žive sami pa ovaj period može biti jako mračan", ispričala je.

Brenda Friker, Mekoli Kalkin
foto: Profimedia

"Isključim telefon i spustim roletne. Unapred snimim neke dobre programe i imam psa pa tako prođem kroz taj period", rekla je Brenda.

Ranije ove godine glumica je otkrila da je svog Oskara bacila na dno bazena u Konemari 1989. Inače, Brenda je od 1979. do 1988. bila u braku s Berijem Dejvisom koji je preminuo dve godine nakon njihova razvoda.

Friker je jednom priznala da nije bila na njegovoj sahrani jer je snimala seriju "Brides of Christ" u Australiji i ugovor joj nije dopuštao da se vrati kući. "Postala sam histerična i spakovala kofere kada sam primila poziv da je umro. Nisu hteli da me puste da odem kući jer sam mu bila bivša supruga. Ne znam gde je sahranjen i ne želim da znam", ispričala je u jednom intervjuu 2015.

Objasnila je da to ne želi da sazna jer joj se srce slomilo u komadiće pa je otkrila da su se razveli zbog njegovog alkoholizma. "Bili smo ludo zaljubljeni uprkos svemu. Uvek je bio predivan i zanimljiv muškarac. Ali postao je alkoholičar i nisam mogla s time da živim. Ni razvod ga nije uplašio, a nakon njega smo nastavili da se viđamo jer smo bili zaljubljeni", rekla je Brenda.

Beri je preminuo nakon pada niz stepenice, a glumica je naglasila da je on zaslužan što je prihvatila ulogu u filmu "Moje levo stopalo" i dobila Oskara. "Bacila sam scenario na gomilu, a on ga je uzeo i rekao da moram da snimim taj film jer će mi promeniti život", ispričala je Brenda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs