detalji veze

Ovo je NOVI DEČKO ANJE MIT (28): Glumica u vezi sa mladim BIZNISMENOM, upoznala i njegovu porodicu! (FOTO)

Popularna glumica uživa u novoj romansi

Celebrities
14:48h Autor:
Ovo je NOVI DEČKO ANJE MIT (28): Glumica u vezi sa mladim BIZNISMENOM, upoznala i njegovu porodicu! (FOTO)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Glumica Anja Mit (28) jedna je od najangažovanijih mladih srpskih glumica. Publika ju je gledala u popularnim serijama "Istine i laži", " Urgentni centar", "Senke nad Balkanom"..

Anja svoj privatan život krije od očiju javnosti. Međutim, sada su isplivale informacije o njenoj navodnoj ljubavnoj vezi sa izvesnim Lukom Vješticom, piše Blic.

Anja trenutno uživa u vezi sa Lukom Vješticom. Njih dvoje se odlično slažu. Našli su se. On nju prosto obožava. Često njene fotografije kači na svoj Insta "stori" i ponosan je što je jedna takva devojka, lepa, pametna i uspešna baš sa njim u vezi - kaže izvor blizak paru i dodaje:

PORODILA SE PRINCEZA JUDŽIN: Britanska kraljevska porodica bogatija za još jednog princa! (FOTO)

" Luka voli da putuje. Ranije je često izlazio po noćnim klubovima. Međutim, sada se smiro. Dobro je poznat u gradskim krugovima. On je studirao Pravni fakultet u Beogradu. Anja je upoznala i njegovu porodicu. Naročito se dobro slaže sa Lukinom sestrom, a njeni sinovi je prosto obožavaju.

Inače, Anja Mit nedavno je okončala vezu sa biznismenom Nikolom Konstantinovićem, koji je pre nje bio u romansi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Glumica je tada izjavila:

- Zadržaću intimu za sebe koliko god je moguće. Ne pričam puno o privatnim stvarima, rastali smo se u prijateljskim odnosima. Život ide dalje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs