nasmejan u ćeliji

Pre dve godine osuđen je za seksualno zlostavljanje žena: Objavljena nova fotografija Bila Kozbija iz zatvora! (FOTO)

Nekada je bio poznat kao "američki tata", a sada služi zatvorsku kaznu zbog seksualnog nasilja

Celebrities
Autor:
Pre dve godine osuđen je za seksualno zlostavljanje žena: Objavljena nova fotografija Bila Kozbija iz zatvora! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američki komičar Bil Kozbi (83) služi višegodišnju zatvorsku kaznu u Filadelfiji zbog seksualnog zlostavljanja žena, a sada je objavljena prva fotografija iz zatvora.

Ozloglašeni glumac osuđen je u septembru 2018. na kaznu zatvora od 3 do 10 godina zbog seksualnog zlostavljanja i drogiranja bivše košarkašice Andree Konstand.

Nekada omiljeni komičar i jedan od najmoćnijih u Holivudu je gnusan čin počinio u svom domu 2004. godine u Pensilvaniji.

Na fotografiji koja je uslikana u septembru, Bil Kozbi je neobrijan i neuredne kose, dok oko vrata nosi zaštitnu masku.

Intrigantan život najveće muzičke legende:Imao 12. dece,zbog smrti brata oslepeo,iz pakla droge nikad nije izašao!(FOTO)

foto: Profimedia

Iako gleda u pod, Bil Kozbi je boljeg raspoloženja s obzirom na to da se smeška.

Za razliku od fotografije koja je objavljena pre dve godine, na kojoj je zurio u prazno zamišljenog pogleda, očigledno je da je osramoćeni glumac sada boljeg raspoloženja.

foto: Profimedia

Šta je razlog njegovog osmeha nije poznato, ali moguće je da je zbog činjenice da bi uskoro trebalo da izađe na uslovnu slobodu, nakon što je odlužio dvogodišnju kaznu.

Komičar se izborio i za to da uloži žalbu na svoju presudu, i to Vrhovnom sudu Pensilvanije. Naime, Sud je pristao da preispita dva aspekta njegovog slučaja, uključujući i odluku sudije da tužioci pozovu još pet svedoka koji bi govorili o davnim susretima s nekada moćnim glumcem. Rasprava o žalbi zakazana je za 1. decembar.

Kozbijevi advokati dugo su osporavali navedena svedočenja govoreći da su stara i nepouzdana. Takođe, Sud će ispitati njegov argument i tvrdnju da se dogovorio s bivšim tužiocem, koji mu je obećao da protiv njega nikada neće biti podignuta optužnica.

Razvrat i ludilo najveće boginje Holivuda: Muškarci su joj jeli iz ruke-o njenom bludu i dan danas se priča!(FOTO/VIDEO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs