priča sa dvora

Kako je Lejdi Di otpustila dadilju koja je čuvala prinčeve Vilijama i Harija: Zbog ovoga je nestala poput magle!

Saznajte zbog čega je verna dadilja koja je godinama čuvala prinčeve princa Vilijama i Harija 

Celebrities 07.10.2020. - 11:06h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Britanska kraljevska porodica jedna je od najbogatijih na svetu i oduvek je bila u centru pažnje javnosti.

 

Jedna od zanimljivijih priča koje se vežu za kraljevsku porodicu seže u osamdesesete godine 20. veka iz vremena kada je obožavana princeza Dajana  bila među živima.

 

Naime, nakon što je Lejdi Di rodila princa Vilijama 1982. godine, zaposlila je tada dadilju Barbaru Barnes (42) da ga čuva.

 

Princeza Dajana ju je dovela na preporuku baronice Ane Glenconer, čije petoro dece je Barbara odgajila.

 

Barbara se odlično snašla, te danonoćno brinula kako o njemu, tako i kasnije o princu Hariju, a onda je naprasno nestala sa dvora.

 

Susret koji do sada nije viđen: Kejt Midlton i princ Vilijam sa decom u društvu omiljenog voditelja! (FOTO)

foto: Profimedia

Barbari je u to vreme rečeno da treba da brine i o tada 21-godišnjoj majci, princezi Dajani, piše Daily Mail. Naime, Lejdi Di je bolovala od bulimije i depresije, zbog braka koji nije onakav kakvim ga je zamišljala. Verna Barbara bila joj je od pomoći u tim teškim trenucima.


"Jedan tadašnji radnik priseća se kako je čuvala Dajaninu sobu 'kao da je Vatikan, te "vladala" prostorijama u kojima su boravili Dajana i Vilijam.

Kad je na svet, dve godine stigao Hari, Barbara je i o njemu brinula kao majka, a s obzirom na nesrećan brak njihovih roditelja, dadilja je ponekad bila jedina uteha koju su na dvoru mogli dobiti, dok bi otac bio napolju po službenim dužnostima, a Dajana prisustvovala humanitarnim akcijama i nalazila se s prijateljicama kako bi pričala o bračnim problemima.

foto: Profimedia


Baba, kako su je dečaci zvali, mališane bi već ujutru dovela u svoju sobu gde su se igrali dok se princeza Dajana princ Čarls nisu probudili, a često ih je pratila i na putovanjima.

 

Sve je delovalo idilično dok Lejdi Di nije posumnjala da se Barbara previše vezala za dečake, a prema njoj se počela hladno da se odnosi.


Kada je Barbara otišla na godišnji odmor kako bi na Karibima prisustvovala rođendanskom slavlju bivšeg poslodavca lorda Glenconera, gde se fotografirala sa brojnim poznatim ličnostim, Dajani jer prekipelo, te ju je ubrzo nakon toga obavestila da joj više neće biti potrebna.

 

Lejdi Di je navodno naredila da Barbara ode bez traga i glasa, da se njene stvari spakuju i izbace sa dvora, kao da tamo nikad nije ni bila.


Dečacima s kojima je provela godine nisu znali gde je dadilja Barbara otišla, a njoj e zabranjeno da im se ikad više obrati, nije smela čak ni razglednicu da im pošalje.


Kejt Midlton nasmejana i opuštena: Da li se to vojvotkinja napokon malo ugojila? (FOTO)

 

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...