ljubav

Venčani su, ne žive zajedno, a sjajno funkcionišu: Gvinet Paltrou proslavila dve godine braka sa suprugom!

Samo dva dana nakon što je napunila 48 godina, slavna glumica imala je još jedan razlog za slavlje

Celebrities
Autor:
Venčani su, ne žive zajedno, a sjajno funkcionišu: Gvinet Paltrou proslavila dve godine braka sa suprugom!
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Gvinet Paltrou (48) i njen suprug producent i reditelja Bred Falčuk (49) proslavili su juče dve godine braka.

Pandemija korona virusa omela je poznati par da godišnjicu obeleže kako dolikuje, te su umesto večere u restoranu prošetali prirodom, a uživanje u čistom vazduhu glumica je ovekovečila fotografijom.

"Godina druga, izgurana", napisala je u opisu zajedničke slike.

Gvinet Paltrou potpuno gola proslavila rođendan: Koliko ova žena voli sebe! (FOTO)

Gvinet Paltrou i Bred Falčuk izgovorili su sudbonosno "da" u tajnosti 29. septembra 2018. godine, a ceremonija je održana u raskošnoj vili u Hemptonima u krugu od 70 najbližih ljudi. Zbog toga je ogroman posed na kojem glumica živi obezbeđivao veliki broj telohranitelja, kako znatiželjnici ne bi uspeli da priđu.

Detalje venčanja Gvinet je u javnosti otkrila dva meseca kasnije.

Glumac Hoaikn Finiks (45) dobio svoje prvo dete: Sina nazvao po pokojnom bratu!

Za najvažniji dan u životu odabrala je venčanicu s potpisom modne kuće Valentino, dok je mladoženja nosio sivo Tom Ford odelo. Posle venčanja, strani mediji su brujali kako ovaj par vodi jedan nekonvencionalan život, što je i glumica otkrila u jednom intervju za Sunday Times, objašnjavajući kako on ostaje u njenoj kući četiri noći nedeljno pre povratka u svoju.

"Svi moji venčani prijatelji kažu kako način na koji živimo zvuči idealno i da ne smemo ništa menjati”.

O svojoj ljubavi je svojevremeno rekla:

"U srednjoj životnoj dobi opet sam otkrila svu kompleksnost ljubavi. Ona me je uzela i predala sam joj se. Ne samo zato što verujem da sam u Bredu Falčuku pronašla čoveka s kojim sam srećna već zbog toga što je on pokrenuo moju dušu i pokazao mi da intimu, pored moje dece, mogu ponovo da delim sa muškarcem, bez straha od povređivanja".

Oskarovka i producent su se upoznali 2010. godine, u vezi su od avgusta 2014, a verili su se početkom 2018. godine. Pre Breda, Gvinet je bila u braku sa muzičarem Krisom Martinom, sa kojim ima dvoje dece, ćerku Epl Blajt Alison Martin i sina Mozesa Brusa Entonija Martina.

Demi Mur progovorila o "prljavštini" života sa bivšim suprugom: "Pristajala sam na bizarnosti, iako to nisam želela"!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs