Neverovatno

Lupita Najongo: Svako veče sam se molila da se probudim sa svetlijom puti!

Mlada glumica je navela kako joj je nametnut standard lepote i nije smatrala da je ona sa tamnijom bojom kože lepa
Celebrities
20:00h Autor:
Lupita Najongo: Svako veče sam se molila da se probudim sa svetlijom puti!
Foto: Reuters

Devojka o kojoj bruje svetski mediji je Lupita Najongo. Nominovana je u kategoriji najbolje sporedne glumice na ovogodišnjim Oskaru, a u četvrtak je u inspirativnom govoru na godišnjoj dodeli nagrada afroameričkim ženama u Holivudu, progovorila o tome kako su joj nametnuti standardi lepote nekad jako uticali na samopouzdanje.

Kako će izgledati Lupita na dodeli Oskara, pročitajte OVDE.

Zvezda filma "12 godina ropstva"

govor je započela pismom devojke koja je smatra svojim uzorom. Glumici se obožavateljka požalila kako je kupila kremu za posvetljenje kože, a Lupita se prisetila kako je kao mala trpela brojne uvrede i zadirkivanja zbog boje svoje puti.

- Moja jedina molitva Bogu, čudotvorcu, bila je ona da se probudim svetlije puti - otkrila je glumica te dodala kako je maštala da će se probuditi srećna, ali kad bi se ujutro pogledala u ogledalo i videla da njezine molitve nisu urodile plodom, raspoloženje bi joj opet splasnulo.

Ko je ljubomoran na Lupitu Najongo i njen izgled, pročitajte tekst OVDE.

- Svaki dan sam bila razočarana jer sam izgledala isto kao i dan ranije - prisetila se glumica.

Iako je majka tešila i govorila joj da je prekrasna, Lupitino samopouzdanje bilo je sve niže. Sve se promenilo kad je primetila kakvu slavu uživa model Alek Vek koja joj izgledom sliči. Počela je pratiti karijeru ove manekenke pa se iznenadila kad je videla da je brojne slavne osobe nazivaju predivnom.

U koga je zaljubljena Lupita, tekst pročitajte OVDE.

Alek je bila glavna zvezda na svim modnim pistama, a njenoj lepoti divi se i Opra Vinfri.

- Kad sam gledala Alek, zapravo sam gledala sebe. Sad se napokon više cenim jer znam da lepota nema granica - zaključila je glumica i nakon svog govora, na Instagramu objavila fotografiju sebe i majke.

Koji je to neobičan hobi Lupite Najongo, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs