Iskreno

Zdravko Čolić: Nikada ne žrtvujte brak zbog flerta!

Zahvalan je na braku sa Sandrom koja toleriše njegov posao i sve što sa njiim ide
Celebrities
06:44h Autor:
Zdravko Čolić: Nikada ne žrtvujte brak zbog flerta!

Zdravko Čolić je nedavno izjavio da je neka posebna energija i viša sila odredila da Sandra bude njegova supruga. Smatra da su se odmah njhove aure prepoznale, te da ga ona dobro razume i da mu toleriše dosta stvari.

- Nas dvoje se dugo poznajemo i imamo izgrađen odnos koji ništa ne može pokvariti pa čak ni posao kojim se bavim. Inače, veoma sam tolerantan i smatram da brak nikad ne bi trebalo žrtvovati zbog flerta. A on je sveprisutan u životu pevača, makar mnogi to neće priznati - navodi pevač.

Smatra da je ključ roditeljstva da ima zajednički stav sa suprugom po pitanju odgoja njihovih kćerki i priznaje da ih je pomalo razmazio jer je teško ostati strog prema devojčicama.

Na pitanje da li će kao Brega da prodaje CD uz toalet papir, pevač je izjavio da je to već radio prodavajući ga uz deterdžent za veš i kartice za telefon i da se pokazalo kao veoma isplativo.

- Ploča ti izađe uz karticu za mobilni. Neki ljudi kupuju zbog jednog, drugi zbog drugoga. Tiraž raste i ništa ispod pola miliona prodatih primeraka u tom slučaju nije prihvatljivo. Posle su mnogi muzičari radili na taj način - ističe Čola.

A OVDE možete da poslušate jednu od novijih pesama Zdravka Čolića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs