glasanje

Šta naše poznate ličnosti misle o odluci princa Harija i Megan Markl: Glasajte i vi! (ANKETA)

Već danima je glavna tema svih svetskih medija je odluka princa Harija i Megan Markl da se odreknu svega što imaju i osamostale se finansijski

Celebrities
19:00h Autor:
Šta naše poznate ličnosti misle o odluci princa Harija i Megan Markl: Glasajte i vi! (ANKETA)
Foto: Profimedia

Nakon što su Megan Markl (38) i princ Hari (35) objavili da se povlače sa viših kraljevskih dužnosti, u Velikoj Britaniji je opsadno stanje, a novi detalji čitave priče svakodnevno izlaze na površinu.

Britanska kraljevska porodica je razočarana jer nisu konsultovali nijednog visokog člana pre donošenja odluke, a strani mediji se naširoko bave spekulacijama i teorijama šta je prethodilo njihovom potezu. Po uzoru na termin "Bregzit" povlačenje vojvode i vojvotkinje od Saseksa novinari su nazvali "Megzit".

Beže od kraljice Elizabete i loših porodičnih odnosa: Megan i Hari se sele na drugi kontinent!

foto: Profimedia

Iako je juče na kriznom sastanku kraljica Elizabeta II podržala želju princa Harija i Megan za samostalnim životom, konačna odluka biće doneta, kako je tražila u narednim danima.

Završen krizni sastanak o aferi Megzit: Kraljica Elizabeta II podržala Harija i Megan, ali traži ovo!

foto: Profimedia

Dok ova drama ne dobije svoj epilog, mi smo pozvali nekoliko naših javnih ličnosti da iznesu svoje mišljenje o odluci princa Harija i Megan Markl.

Maja Mandžuka, glumica

"Ne volim da komentarišem ničiji privatan život, ako je tako onda oni imaju pravo na svoje izbore, naročito jer ih je kraljica izgleda podržala u tome. Ali treba se setiti da je Megan znala u koju porodicu ulazi".

Danijela Buzurović, voditeljka

"Podržavam ljubav i slobodnu volju. Život je jedan i suviše je kratak da bismo radili nešto što ne želimo i trpeli nešto što ne moramo. Ne poznajem lično ovaj mladi bračni par, ali deluju mi srećno i zaljubljeno i želim im da to sačuvaju".

Jelena Gavrilović, glumica

"Bila sam princeza samo kroz uloge, tako da je teško da bilo šta kažem na ovu temu, jer nemam to lično iskustvo. Verovatno je velika odgovornost i obaveza biti deo kraljevske porodice i samo neko ko živi taj život zna kako se u tome oseća".

Šta vi mislite da li Megan i Hari kao članovi kraljevske porodice imaju pravo na samostalnu odluku da se finansijski osamostale, podelite sa nama svoje mišljenje u anketi.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs