srećan svima badnji dan

Siromaštvo je kada gomilamo cipele umesto da pomažemo drugima: Evo kako je lepa voditeljka čestitala Badnji dan! (FOTO)

Šarmantno tv lice je fotografijom sa plaže iz Tanzanije čestitala svojim prijateljima Badnji dan

Celebrities
Autor:
Siromaštvo je kada gomilamo cipele umesto da pomažemo drugima: Evo kako je lepa voditeljka čestitala Badnji dan! (FOTO)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Lepa voditeljka Marina Kotevski (34) spakovala je kofere i sa suprugom Aleksandrom Mandićem otputovala na egzotično ostvro Zanzibar u Tanzaniji.

Popularna voditeljka je postavila sliku sa plaže ovog bisera Indijskog okeana i svojim pratiocima poželela srećan Badnji dan.

Marina Kotevski proslavila 34. rođendan: Dirljiva poruka od supruga je sigurno oduševila! (FOTO)

"Zašto baš Zanzibar? Sećam se da je moja kuma Bojana, kada je pre nekih pet, šest godina putovala ovde, bila oduševljena destinacijom. Njoj bez pogovora verujem, jer je glavni krivac za neka od mojih najlepših putovanja- žena koja je proputovala bukvalno ceo svet. Imala je samo reči hvale, a i dan danas tvrdi da je ovo jedna od top 3 svetske destinacije. S druge strane, na pomen Zanzibara, dobila sam mnoge reakcije u kontekstu 'šta ćete tamo, previše je siromašno' i slično. Ja mislim da nije siromaštna zemlja koja ima sve ove lepote, ljude i decu koji su uvek nasmejani i koji na svakom koraku čine da se osećate dobrodošlim. Siromaštvo je jednoumlje, ograničeni vidici...Siromaštvo je kada gomilamo torbe, cipele ili bilo kakve materijalne nepotrepštine umesto da negde odemo, nešto novo vidimo i naučimo ili pomažemo drugima. Kažu da se iz Zanzibara i Tanzanije nose najlepši utisci, ali ne čak ni o ovim neslućenim lepotama, nego o ljudima, pitomim i dragim. Srećan svima Badnji dan! I da ne zaboravim, HAKUNA MATATA", napisala je voditeljka.

Lepota im je nasledna: Ostaćete bez daha kada vidite 7 godina mlađu sestru Marine Kotevski! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs