sasuo im sve u lice

Skandal na dodeli Zlatnog Globusa u Los Anđelesu: Komičar se brutalnim rečima obratio holivudskim zvezdama! (VIDEO)

Voditelj ovogodišnje prestižne manifestacije koja nagrađuje najbolje iz sveta filma i televizije nije štedeo glumce i režisere

Celebrities
Autor:
Skandal na dodeli Zlatnog Globusa u Los Anđelesu: Komičar se brutalnim rečima obratio holivudskim zvezdama! (VIDEO)
Foto: Profimedia

77. dodela nagrada Zlatni Globus održana je u nedelju veče u Los Anđelesu, a komičar Riki Džervejz koji se po peti put našao u ulozi voditelja je uvodnim govorom osuo paljbu po celom Holivudu.

Naime, on je na samom početku govora rekao da mu je to poslednji put da vodi dodelu nagrada i da ga je baš briga šta će o njemu misliti. Zatim je zabranio glumcima i režiserima da drže političke govore jer kako kaže nemaju pravo na to.

" Ako danas osvojite nagradu, nemojte koristiti to kao platformu za politički govor. Vi radite za kompanije poput Epla, Amazona, Diznija... Kad bi Islamska država pokrenula Internet produkciju, odmah biste zvali svog agenta, zar ne? Vi niste u poziciji da držite lekcije javnosti, u vezi sa bilo čim. Vi ne znate ništa o stvarnom životu, većina vas je provela manje vremena u školi nego Greta Tunberg", rekao je i dodao:

"Da zaključimo: uzmite vašu nagradicu, zahvalite svom agentu i vašem bogu i odj**ite".

Zatim je direktno potkačio holivudskog glumca Leonarda Di Kaprija, rekavši je da je film u kojem igra glavnu ulogu "Bilo jednom u Holivudu" toliko dug da je njegova pratilja sa kojom je došao na premijeru, kada se film završio, već bila suviše matora za njega.

Zlatni Globus: Najviše ih je osvojila Barbra Strejsend, Meril Strip drži rekord u nominacijama! (FOTO)

"Daj čoveče, imaš skoro 50 godina! "prozvao" ga je Džervejz zbog toga što i dalje bira znatno mlađe devojke za veze.

Čuveni britanski komičar je prozvao i samu dodelu nagrada, rekavši da je dosadna i potpuno besmislena i da će teško izdržati tri sata, koliko traje.

Leonardo Di Kaprio sa svojom zanosnom devojkom u Kanu: Zbog nje postao i profesionalni fotograf?! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs