EMOTIVNA PORUKA

Svi znate Aleksandru Radović: A evo kako izgledaju njeni roditelji! (FOTO)

Umetnica ovim potezom raznežila fanove na Instagramu

Celebrities
14:12h Autor:
Svi znate Aleksandru Radović: A evo kako izgledaju njeni roditelji! (FOTO)
Foto: Kurir/Aleksandar Jovanović

Aleksandra Radović (44) važi za jednu od najpopularnijih srpskih pop pevačica koja privlači pažnju gde god da se pojavi.

Prvatan život čuva daleko od očiju javnosti i medija, te iako deluje hladna i uzdržana na društvenim mrežama ponekad objavi neku fotografiju iz njenog malog odabranog sveta.

Svi znate da je Aleksandra rodom iz Bogatića, malog mesta kod Šapca. I verovatno vam je poznato da Aleksandra ima sestru Jelenu koja je pre nekoliko godina pokušala da se bavi muzikom. Ali, roditelje poznate pevačice sigurno niste imali prilike da upoznate.

Aleksandra je juče napravila presedan, te je poneta najdivnijim emocijama na majčin rođendan postavila fotografiju roditelja, mame Zorke i oca Zorana.

"Sve na svetu rodila je majka. Moja mama, žena sa najvećim srcem na svetu. Srećan ti rođendan voljena moja. I ovaj dasa iza tebe nije u zaostatku. Volim vas", napisala je u opisu slike.

Aleksandra Radović za Stil o životu, izgledu i liniji u 40-im: Svaka žena je jaka i samosvesna ako ovako razmišlja!

Srpska pevačica pljunuta Melanija Tramp: Aleksandra Radović drastično promenila izgled! (FOTO)

Slika je ubrzo dobila više od 3.000 lajkova, a komentari i čestitke se samo nižu.

"Koje blago imati svoje roditelje", Ličite na tatu mnogo", Mama je divna, ali ti si tatina ćerka, Baš ličiš na mamu", samo su neki od komentara fanova.

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs