Nikol Kidman

Izobličena od botoksa, okrenula se specijalnoj prirodnoj nezi: Javnost je zgranuta! (FOTO)

Mnogima se verovatno neće svideti metoda koju koristi popularna glumica

Vip priča
12:39h Autor:
Izobličena od botoksa, okrenula se specijalnoj prirodnoj nezi: Javnost je zgranuta! (FOTO)
Foto: EPA / Claudio Onorati

Holivudska glumica Nikol Kidman (52) poslednjih godina je predmet kritika zbog lica koje joj se potpuno izobličilo nakon korišćenja botoksa.

"Probala sam botoks, ali nije mi se svidelo kako mi je lice izgledalo nakon tretmana. Sada ga više ne koristim i ponovo mogu da pomeram čelo", našalila se glumica, koja se konačno odlučila za prirodnu negu kože.

Ali, mnogima se verovatno neće svideti metoda koju koristi Nikol, ali ona tvrdi da zaista deluje.

"Čula je kako se injekcije sa svinjskom masti koriste za popunjavanje kože, ali ipak nije želela da ih isproba. Zatim joj je njen savetnik preporučio pileću mast koja se pravi od organski uzgojenih kokoški koje su uginule prirodnom smrću. Zatim se mast spoji s kokosovim uljem, limunovim sokom, vinskim sirćetom i ekstraktom badema pre nego što se stavi na lice, a potom drži oko sat vremena, dva puta nedeljno", rekao je izvor blizak glumici.

One se ne plaše godina i starenja: Ove holivudske lepotice su rekle Ne plastičnim operacijama!

foto: EPA / Claudio Onorati

Nikol je o botoksu i sama otvoreno progovorila i priznala da ga je koristila, ali ipak tvrdi da se plastičnim operacijama nije podvrgnula, ali joj mnogi ne veruju.

"Ovako ne izgleda žena od 52. godine. Izgleda kao da ju je neko ispeglao", komentarisali su brojni fanovi, dok su se mnogi zgražavali nad metodom koju Nikol sada koristi za podmlađivanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs