Interesovanja kraljice popa

Ovo je bio njen svet: Madonine stvari pre nego što je postala poznata na aukciji (FOTO)

Ambicija kraljice popa prikazana je kroz njene fotografije, crteže i umetnička dela iz perioda pre svetske slave, a sve to naći će se na aukciji početkom februara
Celebrities
19:46h
Ovo je bio njen svet: Madonine stvari pre nego što je postala poznata na aukciji (FOTO)
Foto: AP
1 / 7 Foto: AP

Fotografije, crteži i umetnička dela koja prikazuju ikonu pop muzike Madonu i njen način života iz perioda pre nego što je postala poznata naći će se na aukciji 9. februara u Sent Pitersburgu.

Njena "nevinost" i ambicija pre početka svetske karijere biće prikazani kroz kolekciju iz vlasništva roditelja umetnika Martina Burgojna, najboljeg Madoninog druga iz tog perioda. Burgojn i Madona su se sprijateljili pre nego što je postala poznata. Bili su cimeri, a Martin je odigrao veliku ulogu u početku njene karijere.

Uz provod i žurke koje su posećivali, jedno drugom su bili podrška i u teškim vremenima, kao kada je Madona bila silovana i kada je Burgojnu ustanovljeno da boluje od side. Njegovi roditelji su sve do sada čuvali uspomene svog sina iz tog doba i sada će ih prodati na aukciji na Floridi, a u kolekciji se nalazi originalni crtež Burgojna koji je nacrtao Endi Vorhol, zatim Madonine privatne fotografije, kao i one za omot albuma. Tu su i brojne fotografije samog Martina, kao i one iz svakodnevnog života na kojima se nalazi sa Madonom.

Pogledajte deo stvari koje će se naći na aukciji:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs