Ugledajte se na njih

Nema zategnutijih: Top 10 najzgodnijih svetskih dama (FOTO)

Keti Peti, Džesika Bil i Kejt Midlton samo su neke od poznatih ličnosti koje su svoju figuru dovele do savršenstva
Star look
00:42h
Nema zategnutijih: Top 10 najzgodnijih svetskih dama (FOTO)
Foto: Beta

Lejdi Gaga

Ne treba da čudi što je Lejdi Gaga u top formi, s obzirom na zahtevnu koreografiju koja prati njene nastupe, međutim, pevačica takođe ima i pomoć od ličnog trenera sa kojim trenira pet puta nedeljno po 25 minuta.

Miranda Ker

Svetski poznata manekenka vratila se u top formu samo nekoliko meseci nakon rođenja sina. Ova lepotica održava vitku liniju pilatesom, trčanjem i jogom.

Keti Peri

Pevačica redovno vežba u teretani, ali ne preteruje, već održava zdrav balans između fitnesa i zdravlja. Ističe da voli svoje obline, kao i da je ponosna na to što se ne uklapa u najmanje veličine.

Dženifer Hadson

Oskarovka je 2010. godine na zdrav način izgubila preko 36 kilograma, zahvaljujući ličnom treneru i programu za mršavljenje, a i danas je mnogima inspiracija.

Džesika Bil

Glumica se 2010. godine popela na vrh planine Kilimandžaro, a to je nešto čime ne može da se pohvali veliki broj ljudi. za njenu liniju zaduženi su vožnja bicikla, trčanje i teretana.

Mišel Obama

Prva dama Amerike svesna je važnosti vežbanja toliko da se u potpunosti posvetila programu "Pokrenimo se", koji se bavi fitnesom i zdravljem.

Madona

Godine možda sustižu kraljicu popa, ali to ne znači da ona usporava. Zapravo, izgleda bolje nego ikada, a svoju vitku liniju održava zumbom.

Riz Viterspun

Često u časopisima možete da vidite gomilu slika glumice dok trči, što je jedna od njenih omiljenih aktivnosti. To svakako nije loše, s obzirom na to kako Riz izgleda.

Kejt Midlton

Vojvotkinja od Kembridža se ne plaši prolivanja znoja. Kejt obožava prirodu, pa zato često vozi bicikl i vesla u slobodno vreme.

Dženifer Aniston

Glumica je 2011. ostavila pušenje i danas je zdravija nego ikad. Omiljene fizičke aktivnosti su joj joga i trčanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs