Kreativan

Princ Hari: Kralj ekoloških toaleta

Učinio je to sa izvanrednim smislom za detalj. Blokovima je sagradio rasklopnu strukturu koja ne propušta vetar i koja je čak imala držač za toalet papir, kazao je glumac Dominik Vest, dodajući da je princ napravio pravi "kraljevski klozet"
Celebrities
12:18h Autor:
Princ Hari: Kralj ekoloških toaleta
Foto: AP

Poznato je da je sin britanske kraljice Elizabete II, princ Čarls, šampion ekologije, ali je malo ko znao da je tu strast preneo i na svoje sinove.

Princ Hari se nedavno vratio sa Južnog pola, gde je učestvovao u 320 kilometara dugoj ekspediciji, organizovanoj u dobrotvorne svrhe u korist ranjenih britanskih veterana.

S njim, u pohodu na Antarktik, bio je i glumac Dominik Vest, najpoznatiji po seriji "Doušnici" (The Wire), koji je na konferenciji za novinare otkrio da je četvrti u nizu nasledstva britanskog trona pravi majstor u izgradnji ekoloških poljskih WC-a.

- Učinio je to sa izvanrednim smislom za detalj. Blokovima je sagradio rasklopnu strukturu koja ne propušta vetar i koja je čak imala držač za toalet papir - kazao je glumac, dodajući da je princ napravio pravi "kraljevski klozet".

- Hari je studirao umetnost, što se moglo videti po njegovim toaletima - zaključio je u šali Vest.

Harijev "kraljevski WC" ovekovečen je na fotografiji koja je nedavno kružila internetom, a na kojoj norveški glumac, koji je takođe učestvovao u ekspediciji, sedi go na minus 30 usred Antarktika i čita knjigu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs