Ne bi ga ni prepoznala na ulici

Madonin brat živi u bedi kao klošar: Nije je briga da li sam živ ili mrtav!

Izgleda da nema spasa. Odnosi u porodici su trajno narušeni. Madona i njen brat Mario završili su s Entonijem zauvek. Oni veruju da Entoni više ne zaslužuje novu priliku za pomoć, rekao je neimenovani izvor blizak pevačici
Šuška se
19:44h
Madonin brat živi u bedi kao klošar: Nije je briga da li sam živ ili mrtav!
Foto: AP

Entoni Čikone (58) je jedan od nekoliko stotina hiljada beskućnika koji žive u Mičigenu. Međutim, njega od drugih nesrećnika izdvaja to što je jedan od trojice rođene braće pop kraljice Madone! Bogatstvo njegova sestra se procenjuje na više od milijardu dolara, ali uprkos tome Entoni živi po napuštenim garažama, sa nekoliko slomljenih rebara i frakturom članka.

"Istina je da Madonu nije briga da li sam živ ili mrtav. Iako mi je rođena sestra, ona me ne bi ni prepoznala da me sretne na ulici", rekao je Entoni za National Enquirer.

Dokle ide Madonina razmaženost pogledajte OVDE.

Na nedavno održanom porodičnom sastanku, Madonina braća su se okupila kako bi raspravljala o tome kako da se pomogne Entoniju, koji je zavisnik od droge i alkohola. Sam Entoni je došao na sastanak vidno pijan, zbog čega je Mario, jedan od braće, zahtevao da ga izbace.

"Izgleda da nema spasa. Odnosi u porodici su trajno narušeni. Madona i njen brat Mario završili su s Entonijem zauvek. Oni veruju da Entoni više ne zaslužuje novu priliku za pomoć", rekao je neimenovani izvor blizak pevačici.

OVDE pogledajte kako izgleda Madonino jutarnje razgibavanje naglavačke u kadi.

Ipak, Madonina sestra Paula, koja je Entoniju pomogla da ne živi ispod mosta, ne želi da odustane i nastaviće da mu pomaže.

"Ironično je što moja porodica misli da sam odabrao ovakav način života. To nije istina", dodao je Entoni.

Madona odranije ima probleme sa braćom. Entoni ju je i ranije prozivao po medijima, a Kristofer je o sestri napisao knjigu 2008. Madona ima još i sestru Melani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs