Ne viđamo je često ovakvu

Čak i Rijana ima nežniju stranu: Proslavila 86. rođendan svom deki! (FOTO)

Pevačica je detalje sa proslave postavila na svom Instagramu. Međutim, iako se slavlje održavalo u luksuznom restoranu i dekoracija je bila prava rođendanska, deki se hrana baš i nije dopala, pa su morali da je naručuju iz drugog restorana
Šuška se
06:46h Autor:
Čak i Rijana ima nežniju stranu: Proslavila 86. rođendan svom deki! (FOTO)
Foto: Instagram / Badgalriri

Pevačica Rijana pokazala je da ima nežniju stranu i to kada je u pitanju njena porodica. Naime, ona je organizovala proslavu 86. rođendana njenog deke u jednom suši restoranu u Njujorku.

Za razliku od poslednjeg svečanog pojavljivanja, kada je obukla haljinu koja joj je u potpunosti otkrivala grudi, Rijana se za ovu priliku pojavila u sasvim svedenom izdanju na koje nismo navikli - u rolci dugačkih rukava.

Pevačica je detalje sa proslave postavila na svom Instagramu. Međutim, iako se slavlje održavalo u luksuznom restoranu i dekoracija je bila prava rođendanska, deki se hrana baš i nije dopala, pa su morali da je naručuju iz drugog lokala.

"Odvela sam ga u restoran, ali on ne jede ništa odavde. Zato smo morali da naručujemo pileća krilca iz uličnog restorana. Geto", napisala je pored jedne od fotografija Rijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Rijana