prirodno lepe

One su svetski poznate dame koje imaju preko 50 i dele još jednu zajedničku stvar: Nikada nisu išle pod nož zarad lepote! (FOTO)

Ovih 14 dama se ne boje starenja i odbijaju da idu pod nož zarad mlađeg, ali ne nužno i lepšeg izgleda.

Celebrities
17:59h Autor:
One su svetski poznate dame koje imaju preko 50 i dele još jednu zajedničku stvar: Nikada nisu išle pod nož zarad lepote! (FOTO)
Foto: Profimedia

I te kako smo navikli da poznate dame u svetu "idu pod nož" kako bi izgledale mlađe i lepše. Ali čak i među svim tim poznatim ličnostima postoje i one koje se ne boje starenja, prihvataju ga i odbijaju da se podrgnu estetskim zahvatima. o

Izabela Roselini

U jednom od svojih intervjua, glumica je naglasila da nikada ne bi radila kozmetičke zahvate. A evo i njenog recepta za mladolikost: miks organske hrane i dobra krema za lice!

Šeron Stoun

Šeron Stoun vežba 4-5 puta nedeljno i kupuje kreme za lice u drogerijama. U jednom intervjuu je izjavila da nikad nije imala plastične operacije.

Bruk Šilds

Bivši model i glumica priznaje da je jednom prilikom isprobala botoks, ali da joj se nije svideo rezultat. U svakom slučaju, ona ne želi da se obrati plastičnom hirurgu jer se plaši da bi mogla da izgleda kao Džoker.

Selma Hajek

Glumica je u brojnim intervjuima naglasila da nikada nije išla pod nož.

Džodi Foster

Džodi Foster smatra da moderno društvo nameće ženama da se transformišu u nešto što nisu zarad modnih standarda. Glumica je izričito protiv plastične hirugije i ne boji se svojih bora.

Endi Mekdauel

Endi Mekdauel je sigurna u to da joj nije potreban ni botoks ni zatezanje lica. Ona jednostavno brine o svojoj koži i vodi zdrav način života.

Ema Tomson

Poznata glumica je zajedno sa Kejt Vinslet i Rejčel Vajs osnovala Britansku Ligu protiv plastičnih operacija. Ema smatra da su injekcije botoksa čisto ludilo i ne preporučuje ih nikome.

Sigurni Viver

Glumica je nedavno izjavila da joj se starenje dopada i da nema ničeg odvratnog kada se radi o borama.

Hale Beri

Glumica tvrdi da se nikad nije podvrgnula plastičnoj hirurgiji. Ona je ipak veliki obožavalac sporta: na njenom Instagram profilu deli fotografije na kojima trenira.

Mišel Obama

Bivša prva dama Amerike takođe nije imala nikakve hirurške intervencije. Međutim, ona dodaje da je njena životna parola "Nikad ne reci nikad".

Sindi Kraford

Bivši top model vodi računa o svojoj koži i redovno vežba. Sindi obožava kremu za sunčanje, maske za lice i proizvode koji neguju i vlaže kožu.

Džulijen Mur

Džulijen Mur navodi da uopšte ne mari za starenje. Glumica praktikuje jogu i voli kardio vežbe.

Meril Strip

Meril Strip je oduvek bila otvoreni protivnik plastične hirurgije. Njen izgled dokazuje da su žene kao vino: sve lepše i bolje sa godinama!

Žulijet Binoš

Ova francuska glumica često ističe da botoks i implanti u grudima nisu potrebni i savetuje da se pije dosta vode.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs