provereni trik
JEDAN SASTOJAK KOJI ĆE UČINITI DA TESTO BUDE MEKANO KAO DUŠA I TREĆEG DANA: Nikad ukusnije lepinje, hleb i pite
Iznenađujući sastojak koji je jeftin i svi ga imaju daje testu i pecivu svežinu i mekoću.
Objavljeno: 31.07.2022. 15:14h
16:03h
Autor:
Autor:
Kada se prave pite ili lepinje, opšte je poznato da domaćice vole da naprave veću količinu, kako bi moglo da se jede nekoliko dana. Ali, pecivo posle 2 dana i nije nešto.
Niko ne voli da jede ustajalo testo i zato vam predlažemo fantastičan trik pomoću kojeg će lepinje, hleb i pite biti sveže i po 3 dana.
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno. On pomaže kod svih vrsta testa, a u pitanju je skrob.
Ako njega dodate u testo, ono će biti prozračnije, lepinje i pite ukusnije i svežije. Ono što je bitno da uradite je da pomešate skrob sa brašnom, pa da tako dodate u testo, a ne da ga dodajete sa nekim drugim sastojcima.
( Stil/stvarukusa.rs )