Srećna u svojoj koži

Žena sa obimom kukova od 2.43 metra: Ne vidim razlog zašto bih držala dijetu! (FOTO)

Mikel drži svetski rekord u obimu kukova, a u svojoj kući mora da se okreće sa strane kako se bi zaglavila
Lifestyle
12:52h Autor:
Žena sa obimom kukova od 2.43 metra: Ne vidim razlog zašto bih držala dijetu! (FOTO)
Foto: Facebook / Mikel Ruffinelli

Mikel Rafineli (39) drži svetski rekord kao žena sa najširim obimom kukova. Majka četvoro dece iz Los Anđelesa, obožava svoju ženstvenu građu, a tvrdi da i njen muž Redži voli njenu oblu figuru.

Iako je visoka samo 1.62 m, Mikel je teška 190 kilograma, a njen obim kukova je neverovatnih 2.43 m!

"Imam ekstremnu figuru. Volim svoje obline, svoje kukove i atribute", rekla je ponosno Mikela i dodala da nema srećnije žene od nje.

Čvrst stav je sve što vam treba: Izvređali je zbog izgleda, a onda se desio neočekivan obrt! (FOTO)

"Volim svoju građu i ne vidim razlog zašto bih držala dijetu, jer nemam zdravstvene probleme. Muškarci ne vole mršavice, već žele žene sa figurom peščanog sata", izjavila je Mikel za britanski Daily Mail.

Međutim, ona nije oduvek imala ovolike kukove.

"Pre nego što sam ostala u drugom stanju, imala sam ravan stomak. Ovolika sam zbog genetike, i šta god da se desi sa mojom kilažom, sve ide u kukove", objašnjava Mikel.

Obim struka otkriva koliko ćete živeti: Svakih 15 cm više skraćuje život za 2 godine!

Ali uz vizuelne "privilegije" dolaze fizički nedostataci i Mikel je primorana da se kreće na stranu u svojoj kući kako se ne bi zaglavila u hodnicima. Takođe, ima problema i sa tuširanjem, a primorana je i da vozi široki kamionet u koji ulazi pomoću malih merdevina, jer ne može da stane u automobil standardne veličine. Ali i pored svega toga, ona ne planira da smrša.

"Mislim da društvo još nije shvatilo da treba da pravi veće stvari. Sasvim je u redu praviti nešto veće stvari. Ja imam ono što većina neće imati nikada. To je poput nekog autfita kojeg nosite, a kojeg želi većina žena", zaključila je Mikel.

Smršala 63 kilograma da ne bi morala da se seli: Stepenice su me ubijale! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs