Presrećan

Vlada Mandić ponovo postaje tata: Devojka Jasmina u drugom stanju!

Vladimir je u međuvremenu bio u poseti roditeljima svoje izabranice i čini se kako sada ništa ne može da stane na put njihovoj sreći
Šuška se
00:48h
Vlada Mandić ponovo postaje tata: Devojka Jasmina u drugom stanju!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Informaciju da će kroz četiri meseca po drugi put postati tata, nekada uspešni i proslavljeni rukometaš Vladimir Mandić (34) dugo je čuvao od javnosti, kojoj je do sada bila nepoznata i činjenica da on već izvesno vreme uživa u vezi sa studentkinjom iz Sevojna Jasminom Trnavac (20).

Ona se u Beograd doselila prošlog oktobra kada je u našoj prestonici upisala studije na Univerzitetu Singidunum, a tada je i počela njihova romansa. Vladimir je u međuvremenu bio u poseti roditeljima svoje izabranice i čini se kako sada ništa ne može da stane na put njihovoj sreći - prenosi Story.

Nataša Bekvalac progovorila o svojoj navodnoj trudnoći!

Inače, zbog veza sa poznatim damama, nekadašnji rukometaš već godinama važi za jednog od najpopularnijih zavodnika na javnoj sceni, a na spisku lepotica koje su mu pripisivali nalaze se stilistkinja Kristina Bekvalac, pevačica Ana Nikolić, glumica Marija Petronijević i manekenka Dejana Živković. Ipak, čini se da je poznati plejboj rešio da uplovi u mirnu luku, s obzirom na to da njegova nova izabranica uživa u petom mesecu trudnoće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs