Stravično

Otac monstrum mu uništio detinjstvo: Uprkos svemu, poznati glumac ipak uspeo u životu!

Zbog traume, koja i dalje muči Kevina Spejsija, glumac je potpuno izbacio oca iz svog života. Čak je i promenio prezime, preuzevši majčino devojačko Spejsi
Vip priča
19:00h Autor:
Otac monstrum mu uništio detinjstvo: Uprkos svemu, poznati glumac ipak uspeo u životu!
Foto: Reuters/Pool

Slavni Kevin Spejsi je neverovatno talentovani umetnik, sa mnogobrojnim značajnim nominacijama i nagradama za najboljeg glumca i zavidnim spiskom uloga kako na filmu, tako i na televiziji. Sa neverovatnom lakoćom je "uskakao" u najrazličitije likove, kao što je uloga Verbala u "Dežurnim krivcima", Lestera Bernama u "Američkoj lepoti" i Frenka Andervuda, američkog predsednika, u jednoj od najuspešnijih serija današnjice, "Kući od karata".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, mnogi ne znaju da je Kevin odrastao u užasnom okruženju, u porodici čija je glava bio otac nacista koji ih je psihički i seksualno zlostavljao. Spejsijev otac Tomas Džefri Fauler bio je propali pisac, ekstremni nacista, koji se trudio da što više (i fizički i psihički) liči na svog idola - Adolfa Hitlera. Sakupljao je nacističku memorabiliju i tvrdio da se holokaust nikada nije desio.

Mračne porodične tajne poznatih: Čiji otac je plaćeni ubica, ko je zlostavljan kao dete (FOTO)

Kevinov brat, Rendal Fauler, prema navodima FOX News-a, tvrdi da je njega i još jednu rođaku otac seksualno zlostavljao, ali da nije na taj način naudio Spejsiju. Međutim, zbog te traume, koja i dalje muči slavnog glumca, Kevin je potpuno izbacio oca iz svog života. Čak je i promenio prezime, preuzevši majčino devojačko Spejsi, kako bi se što više distancirao od oca monstruma.

Ispovest Monike Seleš o najvećoj traumi u životu: Prolivena krv nikad se ne suši!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kevin je uspeo da iskoristi svoje bolno iskustvo kako bi izgradio mnoge kompleksne likove koje je glumio. Ali, u intervjuima uvek izbegava da odgovara na pitanja o privatnom životu.

Uprkos teškom životu, Kevin je pravi filantrop koji podržava mnoge dobrotvorne organizacije među kojima su Fondacija Eltona Džona za borbu protiv side i Unicef. Takođe, bio je voditelj humanitarne gala večeri za žrtve terorističkog napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku 11. septembra 2001. godine, a zajedno sa Džudi Denč je vodio dobrotvorno veče posvećeno "Lekarima bez granice".

Kevin Spejsi peva u humanitarne svrhe: Stipendije su važne, bilo mi je teško da radim i studiram

Iako mu je odrastanje bilo užasno i mučno, nije dozvolio da mu to upropasti ceo život. Sebi, ali i mnogim drugima, stvorio je bolji život, dokazujući da nije bitno odakle dolazite, već kuda idete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs