Ludilo

Pariz: Pijanac pokušao da ugasi spomen plamen kod Trijumfalne kapije

Spomenik Neznanom junaku privlači pijance i mentalno poremećene, prenosi francuski list, i navodi primere čoveka koji je pokušao da sedne na plameni i jednog koji je doneo tiganj da bi ispržio jaja
Vesti
11:32h Autor:
Pariz: Pijanac pokušao da ugasi spomen plamen kod Trijumfalne kapije
Foto: Shutterstok

Jedan pijanac uhapšen je u Parizu pošto je pokušao da aparatom za gašenje požara ugasi plamen kod spomenika Neznanom junaku, ispod Trijumfalne kapije, piše danas list Liberasion.

"On je sinoć oko 19 časova, u pijanom stanju, parkirao vozilo blizu Trijumfalne kapije, preskočio konopac oko spomenika i počeo da gasi plamen aparatom za gašenje požara", piše list pozivajući se na policijske izvore.

Spomenik Neznanom junaku privlači pijance i mentalno poremećene, piše Liberasion i navodi primere opekotine jednog čoveka koji je pokušao da sedne na plamen i drugog koji je doneo tiganj i nameravao da iznad plamena isprži jaja.

Bivši borci svakodnevno, u 18.30, dolaze do tog spomenika. Spomenik Neznanom junaku je ispod Trjumfalne kapije od 28. janaura 1921. godine. Tu je sahranjen nepoznati francuski vojnik, poginuo tokom Prvog svetskog rata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs