tužna vest

Preminula zvezda Tvin Piksa!

53. godini života preminula je američka glumica Pamela Gidli. Kako javljaju američki mediji, umrla je "mirno u svom domu u Sibruku"

Vesti 02.05.2018. - 10:19h Autor: gloria.hr
Pamela Gidli, Foto: Profimedia

Pamela Gidli proslavila je uloga Terese Benks u filmu Dejvida Linča "Twin Peaks: Fire Walk With Me" 1992. godine. Tada su udareni temelji uspeha kultne tv serije Tvin Piks, ali ona u seriji nikad nije glumila. Ali, jednu od zapaženijih uloga ostvarila je još u filmu 'Twin Peaks: The Missing Pieces'.

Ali, nisu to i jedine njene važne uloge, istakla se i u serijama 'The Closer', 'CSI: Las Vegas' i 'MacGyver' te filmovima 'True Blue' kao i u seriji 'Jane Austen's Mafia!'.

Svet se teška srca oprašta od glumice, a među neutešnima je i zvezda SF filma "Avengers: Infinity War", glumac Džoš Brolin (koji je s njom glumio i u filmu "Thrashin"(Junak skejtborda) iz 1986.).

 

"Moja bolja polovina u filmu 'Trashin' i dvaput moja devojka. Imam predivne i nevine uspomene na nju: bila je temperamentna i zabavna. Ostavila je neizbrisiv trag u mom životu, hvala Pam. Počivaj u miru, lepotice', napisao je Brolin na svom Instagramu.

 

Od lepe glumice se oprostila i Šerilin Fen ali i mnogi drugi glumci i kolege.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...