Verovali ili ne

Let iz snova: Putnici dobili baš sve poklone koje su poželeli za Novu godinu! (VIDEO)

Marketing stratezi sve su domišljatiji, pa su tako iz jedne avio kompanije svojim putnicima za predstojeće praznike poklonili baš sve što su poželeli
Vesti
23:10h Autor:
Let iz snova: Putnici dobili baš sve poklone koje su poželeli za Novu godinu! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

Putnici jedne kanadske avio kompanije nisu ni pomišljali da će im predstojeće putovanje ostati u najlepšem sećanju. Ove pretpraznične dane aviokompanija Vest Džet iskoristila je kako bi svoje putnike častila željenim poklonima, što ju je istovremeno dovelo na najbolji mogući glas.

Akcija je osmišljena tako što su putnici svoje želje govorili Deda Mrazu, a pokloni su ih onda čekali na destinaciji gde su otputovali.

Više od 250 srećnika, koji su putovali sa međunarodnih aerodroma u Torontu i Hamiltonu, otišli su svojim kućama punih ruku jer im je aviokompanija Vest Džet kupila baš sve što su poželeli.

Među upakovanim poklonima našli su se televizori, tableti, mobilni telefoni, kamere, igračke i konzole, ali i gaće, čarape i šalovi, jer neki putnici ispred kutije želja očigledno nisu verovali u novogodišnju magiju ove kompanije. A možda je to zaista bilo jedino što im je trebalo.

Kompanija Vest Džet nije precizirala koliko ju je ovo darivanje koštalo, međutim otkrila je da je božićno poklanjanje osmišljeno još u avgustu, i da je u projektu učestvovalo čak 175 volontera.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u ovom videu:

http://www.youtube.com/watch?v=zIEIvi2MuEk#t=289
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs