Glumica kod kuće

Ljiljana Jakšić Salveta: Zbog Darije ću živeti, dugo sam je čekala!

Poznata glumica juče je s bebom Darijom u nosiljci izašla iz porodilišta i ponosno pozirala
Vesti
04:12h Autor:
Ljiljana Jakšić Salveta: Zbog Darije ću živeti, dugo sam je čekala!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Najsrećnija majka na svetu, glumica Ljiljana Jakšić, koju publika najviše pamti po ulozi Salvete iz „Kursadžija“, izašla je juče iz porodilišta „Narodni front“, nedelju dana posle porođaja.

Po Ljilju i njenu ćerku Dariju, koju je glumica rodila u 52. godini, došla je njena sestra Sneška. S buketom cveća u rukama nestrpljivo je čekala da novopečena majka dobije dozvolu lekara da s bebom ode kući.

Negde oko pola tri posle podne, sa osmehom na licu iz porodilišta je izašla Ljiljana. Nije kao neke poznate porodilje odmah utrčala u automobil, već je pozirala okupljenim fotografima, popričala s novinarima i tako s javnošću podelila svoju radost zbog prinove.

- Ovo je najlepše što jednoj ženi može da se desi. To sam dugo čekala i zbog ovoga ću živeti. Ja sam najsrećnija osoba na celom svetu i svima vama želim da što pre na svojoj koži osetite ovu radost - rekla je glumica, a potom je ušla u automobil i sela pored bebe, koja je bila u nosiljci.

Ljiljana se porodila carskim rezom 25. novembra. Devojčica, koju će podizati bez podrške njenog oca, teška je tri i po kilograma, a dugačka 52 centimetra. Na sve u „Narodnom frontu“ Ljilja je ostavila odličan utisak, nije bila zahtevna, a mnogi su dolazili da joj čestitaju i fotografišu se s njom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs