Ostavili publiku bez daha

Iluzionisti oduševili Beograđane (FOTO)

Mađioničari su preuzeli tajne zanata od najvećeg iluzioniste ikada, Hudinija, i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni
Vesti
14:42h Autor:
Iluzionisti oduševili Beograđane (FOTO)
Foto: Tanjug
1 / 7 Foto: Kurir

Popularni Iluzionisti, nakon tri predstave u Novom Sadu, sinoć su premijerno svoje veštine predstavili Beograđanima u Kombank areni.

Znatiželjne posetioce dočekao je Filip Eskofej - ”Mentalist”, posmatrajući ih sa velikog ekrana i upozorivši ih da se pripaze jer ume da čita misli.

Nakon toga u vrlo dinamičnom segmentu predstave, uz energičnu rok muziku benda na sceni, plesačice u atraktivnim crnim kostimima i svetlosne efekte, svi članovi trupe su brzo upoznali publiku sa svojim specijalnostima - izvlačenje iz ludačke košulje u visećem položaju naglavačke, nestajanje ljudi, stvaranje lokomotive na sceni.

Centralna tačka bilo je Basovo trominutno izvlačenje iz kanistera punog vode po ugledu na čuvenog Hudinija. Baso je naglavačke spušten u kanister sa lisicama na rukama i nogama okovanim o poklopac kojim je zaključan u kanisteru. Uz pomoć ukosnice i sposobnosti, kako je objasnio, da dislocira svoje kosti uspeo je da otključa lisice, izvuče noge i kroz iste otvore provuče ruke na vrh poklopca, otključa ga i na kraju izađe iz kanistera.

Vrlo efektnu i pomalo jezivu tačku izveo je Speri, koji izgledom podseća na kotroverznog muzičara Merilina Mensona, pa njegov nastup i prati žešća metal muzika. ”Antimađioničar” je progutao bonbonu, a zatim je koncem pokušao da preseče svoj vrat. Konac se u jednom trenutku našao pod kožom na njegovom vratu i njime je izvukao bonbonu sebi iz grla. Slična scena usledila je nešto kasnije, samo što je ovoga puta konac provukao kroz nos do oka, i iz oka izvukao jedan kraj.

Pažnju je privukao i Kevin Džejms kada je ”oživeo” Čarlija Čaplina i omogućio kretanje čoveka čiji je trup odvojen od nogu. Ipak, najmlađe je simpatični ”Pronalazač” oduševio kada je učinio da papirna ruža poleti, a od salvete i malo vode napravio sneg.

Beograđani će imati priliku da se zabave uz Iluzioniste i danas i sutra, a više fotografija sa ovog šoua pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs