Iluzija postaje stvarnost

Šou The Illusionists u novembru u Srbiji

Miks najčudnijih optičkih iluzija uključuje napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i prvi put bekstvo iz tankera punog vode
Događaji
01:50h Autor:
Šou The Illusionists u novembru u Srbiji

Produkcija The Illusionists gostovaće od 26. novembra do 1. decembra u Novom Sadu i Beogradu sa predstavom Witness the Impossible, najavila je danas Kombank arena.

Sedam iluzionista imaće više izvođenja - u "Spensu" od 26. do 28. novembra i Kombank areni od 29. novembra do 1. decembra.

Njihovim trikovima prisustvovalo je više od milion ljudi širom sveta.

Ovi mađioničari preuzeli su tajne zanata od najvećeg iluzioniste Hudinija i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni, čime su stvorili nov umetnički žanr.

Kreativni producent Simon Peinter rekao je da je ovo prva predstava u svetu koja na istom mestu okuplja sedmoricu najvećih iluzionista u svom zanatu.

"Od šokantnih iluzija Dena Sperija preko komičnog mađioničara Džefa Hobsona do eskapologiste Endrjua Basoa koji izvodi Hudinijem inspirisano bekstvo ispod vode uživo na sceni, ne postoji nijedna više grupa mađioničara koji vam mogu pomračiti um zabavom koju The Illusionists čine u svakoj predstavi", objasnio je Peinter.

On je dodao da je tu i Kevin Džejms - The Inventor, koji je kreirao najveći broj najpoznatijih iluzija i trikova današnjice.

The Illusionists Witness the Impossible prvi put je izveden u januaru prošle godine. Odmah je rasprodato devet predstava u Sidnejskoj operi, kao i osam u Meksiko Sitiju.

"Događaj koji pomračuje um i oduzima dah. Neverovatno, zadivljujuće, zabavno, mistično, zbunjujuće i prepuno izazova. Zaprepastićete se", samo su neke od kritika koje prate ovaj šou.

Više informacija o ulaznicama i terminima predstava znaćemo uskoro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs