Porodična tragedija

Poginuo rođeni brat Save Miloševića!

Andrija Milošević izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći u blizini naplatne rampe kod Šimanovaca, nakon sudara sa jednim putničkim i jednim teretnim vozilom
Vesti
13:00h
Poginuo rođeni brat Save Miloševića!
Foto: Kurir

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 18.45 sati u blizini naplatne rampe kod Šimanovaca večeras je poginuo Andrija Milošević (38), rođeni brat proslavljenog srpskog fudbalera Sava Miloševića.

Milošević se kretao autoputem svojim automobilom u pravcu ka Beogradu kada je došlo do sudara njegovog, još jednog putničkog vozila i "teretnjaka". On je u stravičnom udesu zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u Urgentnom centru. Saobraćajna policija trenutno obavlja uviđaj na licu mesta.

Večerašnja pogibija brata samo je još jedna u nizu tragedija koje su zadesile nekadašnjeg fudbalera "Partizana" i rekordera po broju odigranih utakmica za reprezentaciju.

Da podsetimo, u junu 2011. njegov deda i imenjak Savo Milošević (84) ubio je svog sina i Savinog oca Stevu Miloševića (58) pucnjem u grudi iz puške na porodičnom imanju u selu Glavičice kod Bijeljine, a zločinu i porodičnoj tragediji kakva se ne pamti u Semberiji, po svemu sudeći prethodila je svađa oko nasledstva. On je potom preminuo u zatvoru 1. novembra prošle godine, a Sava još ima sestru Cvijetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs